Expowood in Sala Roman

Expowood in Sala Roman

0 85
Expowood 2013 aduce la Brasov 78 de expozanti din domeniul productiei de mobila. Firme romanesti dar si din Austria, Germania si chiar Statele Unite vor prezenta la targ cele mai noi tehnologii si produse. Noutatea actualei editii sunt conferintele si dezbaterile pe tema clusterelor din domeniul energiilor regenerabile. Regiunea Centru reprezinta al doilea bazin de recoltare forestiera al Romaniei.
O paleta bogata de produse, simpozioane si workshop-uri coloreaza editia a 13-a a Targului de Industria Lemnului si Exploatari Forestiere . Evenimentul care se va desfasura la Brasov in Sala Roman in perioada 22-25 mai.
Pentru a saptea data la Brasov, targul va avea loc pe o suprafata totala de 4.600 mp iar  un numar de 78 de expozanti vor veni din tara dar si din Cehia, Polonia, Elvetia, Germania, Austria, Italia si SUA. Acestia vor prezenta cele mai noi tehnologii, utilaje, masini si produse ale industriei lemnului. Regiunea Centru in care se situeaza si judetul Brasov are un fond forestier de 36,5% din suprafata sa si reprezinta al doilea bazin de recoltare forestiera al Romaniei, spune  Nicolae Tucunel – presedinte ASFOR si co-organizator Expowood.
Targul va fi deschis din 22 pana in 25 mai zilnic intre orele 10-18 si asteapta vizitatori profesionisti, dar si utilizatori casnici. Intrarea este gratuita, iar vizitatorii vor putea castiga premii in valoare de 2.000 de euro prin participarea la tombola targului.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.