EXPOWOOD asteapta 6.000 de vizitatori saptamana viitoare

EXPOWOOD asteapta 6.000 de vizitatori saptamana viitoare

0 682

84 de expozanti vor veni la Brasov saptamana viitoare cu cele mai moderne utilaje si cu ultimele noutati din domeniul tehnologic forestier. 6.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a 15-a editie a evenimentului EXPOWOOD, care se va desfasura anul acesta intr-o sala de expozitii de pe fosta platforma Rulmentul

84 de expozanti vor veni la Brasov saptamana viitoare cu cele mai moderne utilaje si cu ultimele noutati din domeniul tehnologic forestier. 6.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a 15-a editie a evenimentului EXPOWOOD, care se va desfasura anul acesta intr-o sala de expozitii de pe fosta platforma Rulmentul.
La Targul International de Industria Mobilei, Prelucrare a Lemnului si Exploatare Forestiera Expowood 2016 vor fi prezentate utilaje de ultima generatie, tehnologie pentru prelucrarea panourilor, a lemnului masiv, dispozitive de ridicare, manipulare si alimentare, tractoare forestiere, panouri si case dexpowoode lemn.
In decursul a trei zile vor avea loc evenimente cu tematici speciale: o dezbatere despre coerenta intre conservarea forestiera, interesele publice si bunastarea publica, ziua clusterelor si detalii despre programe software de proiectare mobilier si amenajari interioare sau proiectarea caselor de lemn, a acoperisurilor si structurilor.
Cel mai important este ca vizitatorii si cei interesati vot avea parte de demonstratii practice.
Daca, in urma cu doi, peste 3.000 de vizitatori au calcat pragul expozitiei, anul acesta, numarul lor se va dubla, spun organizatorii. In 2016, si numarul expozantilor este unul record – 84. Desi firmele din industria lemnului si a mobilei au fost afectate la inceputul anului, cand ROMSILVA a crescut cu 300 % pretul minim de pornire la licitatiile de vanzare a masei lemnoase, organizatorii Expowood spun ca producatorii nu au renuntat la afacere, desi au pierdut timp si bani din cauza achizitionarii cu intarziere a lemnului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.