Expowood 2008 la Brasov

Expowood 2008 la Brasov

0 75

In acest weekend, cei interesati, vor putea vizita Manifestarea Expowood 2008 din localitatea Ghimbav. Este vorba despre o expozitie a producatorilor din industria lemnului.


Locatia ofera spatiul optim pentru un targ tehnic, avand toate utilitatile moderne necesare si o amplasare usor accesibila, intrucat acesta este situat in vecinatatea centrului comercial Metro, cu intrare directa de pe soseaua Brasov-Sibiu.


Produsele prezentate acopera o paleta destul de variata, acestea?reprezentand industria de exploatare si de prelucrare a lemnului, silvicultura si industria mobilei: echipamente, masini, scule, instalatii, dispozitive si accesorii utilizate pentru acestea; instalatii termice, de uscare si exhaustare; materii prime, semifabricate si componente din lemn; feronerii, accesorii si sisteme de asamblare si fixare; materiale pentru tratarea, finisarea si protectia lemnului. De asemenea, cei interesati de mobila si produse din lemn realizate la comanda pot admira cateva dintre exemplarele prezente la expozitie. Producatorii vin, de asemenea cu o oferta interesanta de case din lemn, usi, ferestre si produse de finisaj din lemn utilizate in constructii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.