Exporturi brasovene in China

Exporturi brasovene in China

0 77

Relatiile romano-chineze par sa fie din ce in ce mai prospere si, mai ales, mai profitabile pentru ambele parti. Dupa ce chinezii ne-au invadat piata imbracamintei «mai de mana a doua », se pare ca a venit momentul sa producem si noi pentru ei.


Camera de Comert si Industrie (CCI) Brasov organizeaza in perioada 7 – 17 aprilie o misiune economica in China, in regiunile Beijing, Dalian, Shanghai si Hong Kong, la invitatia Foreingn Affairs din Liaonoing.


In aceasta perioada, companiile brasovene interesate vor avea parte si de un bonus, intrucat vor putea lua parte la Targul International China Build – tehnologii si materiale de constructii. In cadrul acestui targ, se vor realiza expozitii de echipamente sanitare, materiale de constructii, usi, ferestre, plafoane, serpante, mobilier de bucatarie, echipamente de racire, pardoseli, parchet de lemn, cherestea, instalatii electrice, sisteme de alarma.


Piata chineza se afla intr-o continua crestere si se dezvolta contant in ultima perioada, reusind sa devina cea de-a patra economie mondiala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.