Expo-Conferinta Ecologica 2007

Expo-Conferinta Ecologica 2007

0 156

International Trade Center organizeza in perioada 10-12 mai 2007, cea de-a doua editie a ?Expo-conferintei ECOLOGICA, eveniment destinat profesionistilor din domeniul protejarii mediului. Salonul prezinta servicii, echipamente si tehnologii specifice si va fi completat de programul de conferinte ”FORUM ECOLOGICA 2007”.


Evenimentul este organizat de International Trade Center, Consiliului Judetean Brasov, Primariei Municipiului Brasov si in colaborare cu: Asociatia Metropolitana Brasov, Asociatia pentru Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, Agentia de Protectia Mediului Brasov, Agentia Regionala de Protectia Mediului 7 – Sibiu si Camera de Comert si Industrie Brasov.


?


ECOLOGICA ofera vizitatorilor aflati in posturi de decizie si celor cu functii tehnice ocazia de a cunoaste si compara servicii, echipamente si tehnologii noi destinate protejarii mediului, pentru a se intalni cu furnizorii traditionali sau cu noi furnizori, pentru a pregati investitii noi in domeniul protectiei mediului.


Evenimentul aduce specialistilor in protectia mediului oportunitatea de a initia dezbateri si de a participa la ,,FORUM ECOLOGICA – 2007’’, pentru discutarea problemelor concrete legate de implementarea legislatiei de mediu, proiectele importante aflate in atentia consiliilor judetene, posibilitatile actuale si viitoare de finantare a proiectelor de protectie a mediului, etc.


Expozitia este deschisa intre: 09.00 – 18.00, iar in ultima zi programul este de la 09.00 la 16.00.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.