Expo Casa si Biroul in parcarea Carrefour Brasov

Expo Casa si Biroul in parcarea Carrefour Brasov

0 112

Persoanele care doresc sa-si construiasca o casa sau doar sa o amenajeze pe cea pe care o au, pot primi in acest sfarsit de saptamana niste sugestii pretioase.
Amenajari interioare si exterioare, mobilier, decoratiuni, constructii, arhitectura, prezentarea ultimelor tendinte din domeniu, oferte din domeniul imobiliar (rezidentiale, birouri, comerciale, industriale) si multe alte lucruri pentru cei care isi achizitioneaza o casa, un apartament sau un birou.
In perioada 26 – 28 septembrie, in parcarea Carrefour Brasov, va avea loc expozitia cu vanzare Expo Casa si Biroul.
La acest eveniment inedit din orasul nostru sunt asteptati 100.000 de vizitatori. Organizatorii incearca sa ofere solutii si multe servicii adiacente celor interesati de acest domeniu destul vast.
Revista Casa si Biroul a inceput sa activeze ca organizator de expozitii specializate in anul 2005, la Timisoara prin evenimentul organizat impreuna cu Iulius Mall. In 2008 au ajuns sa organizeze evenimentul Expo Casa si Biroul in patru mari orase: Brasov, Cluj, Ploiesti si Timisoara. Astfel reusesc sa ofere clientilor o acoperire cat mai buna.
Datorita sprijinului a peste 100 de parteneri media. in fiecare oras din tara, Expo Casa si Biroul a devenit un punct de referinta pentru specialisti si pentru persoanele interesate de imbunatatirea confortului propriului camin.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.