EXISTA SI O CONFRUNTARE METEO INTRE MARILE PUTERI ?

EXISTA SI O CONFRUNTARE METEO INTRE MARILE PUTERI ?

0 494

Rusia ar fi în această vară victima unui test înfăptuit de SUA cu cea mai sofisticată armă a lor de influenţare a climei. Această versiune a fost avansată de fostul meteorolog militar Nikolai K.,În opinia sa, canicula, seceta, razele ultraviolete, toate acestea nu sunt decât factori cu ajutorul cărora acţionează noile arme spaţiale, relatează Novâi Reghion. Astfel, citează Agerpres, acesta insisă că principala cauză a valului fără precedent de căldură care va afecta Rusia ar fi că “împotriva ei se aplică noile arme climatice supermoderne.

Noile evoluţii tehnologice permit inducerea diferitelor fenomene naturale : vijelii, secetă, ploi torenţiale, inundaţii, cicloane, anticicloane, tornade şi aşa mai departe, susţine fostul expert militar, subliniind că toate acestea nu mai sunt de domeniul SF, ci realitatea de lângă noi.

Dar care au efecte inverse vizibile si pe teritoriul SUA.Oficial, armele climatice sunt interzise, dar nu există nicio interdicţie asupra dezvoltării tehnologiilor de schimbare a vremii în interesul unor organizaţii civile, afirmă un expert militar american adăugând că, în realitate, “militarii sunt cei care deţin controlul asupra dezvoltării acestui tip de arme”.

Ex-meteorologul militar rus pretinde că îşi bazează afirmaţiile pe un raport  al forţelor aeriene ale SUA, intitulat: “Condiţiile meteo ca factor de creştere a puterii: subordonarea vremii până în 2050”. În document ar fi descrise posibilităţile de schimbare a climei şi a condiţiilor meteo în scopuri militare. Rezumând analiza, autorii raportului menţionat, potrivit Novâi Reghion, scriu că nu ar fi rău ca SUA să abandoneze Convenţia privind interzicerea impactului militar asupra mediului şi apreciază că, prin importanţa ei, arma climatică va provoca în lume o “răsturnare de situaţie”, la fel ca apariţia primelor bombe atomice.

Astfel, atacul climatic acţionează local şi premeditat. În al doilea rând,canicula instalată asta vara de mai multe săptămâni în partea europeană a Rusiei ar fi fost provocată de un puternic anticiclon, care “împinge aerul încins dinspre Marea Mediterană şi Asia Centrală”. Niciodată până acum Rusia nu s-a mai confruntat cu un astfel de anticiclon, mai spune el. În al treilea rând, conform opiniei sale, în zona anomaliei meteo, o parte a atmosferei terestre s-a subţiat la un nivel record în ultimii 43 de ani, de când se fac monitorizări şi observaţii de acest fel. Cataclismul ar fi avut loc în termosferă /învelişul exterior al atmosferei terestre/ la o altitudine de 90-600 km. Acest strat apără Pământul de razele UV.BBNN

Nu există explicaţii naturale a acestui fenomen, susţine un expert rus, amintind, în context, că în “ajunul evenumentelor curente meteorologice” SUA au lansat nava spaţială fără pilot X-37b, capabilă să transporte în spaţiu arme puternice cu laser, a cărei misiune este una strict secretă.

După cum a relatat presa de peste Ocean, aparatul X-37b ar trebui să stea cel puţin 270 de zile în spaţiu şi apoi să revină pe Pământ, la una din bazele forţelor aeriene strategice americane.

O coroborare a tuturor acestor fapte îl îndeamnă pe expert să încline că Rusia poate fi victima unui test american cu armă climatică. În acest context, expertul citat evocă şi misterioasa staţie americană Haarp din Alaska, suspectată de adepţii teoriei conspiraţiei de implicare într-un şir lung de catastrofe naturale

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.