EXISTĂ CORONAVIRUS? SAU NU EXISTĂ!

EXISTĂ CORONAVIRUS? SAU NU EXISTĂ!

2 58

Ceva a fost „putred”, de la început, cu această PANDEMIE. Prea multe coincidențe, prea multă diversiune și manipulare si prea repede a fost cumpărată presa pentru o campanie mai degrabă politică decât de informare. Mai mult, guvernele s-au aliniat prea repede devenind agenții de promovare pentru BIG PHARNA…
Cunoscutul descedent al unei familii celebre, avocat Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la “pandemia” Covid-19, cât și cu privire la vaccinare.
Toate aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială „EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU?
1. EXISTĂ VIRUSUL ?
Da, ca mulți alți viruși.
2. ARE TRATAMENT ?
Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și NU vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile*.(Mercantil = comercial, negustoresc, care se preocupă numai de câștigul material, care urmărește în orice împrejurare să profite; interesat, materialist)
3. EXISTĂ MEDICI DE ÎNCREDERE ?
Da și sunt chiar mulți. Unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar mulți dintre ei au fost amenințați, descalificați, batjocoriți sau reduși la tăcere.
4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ FAC CERCETĂRI ?
Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care autoritățile l-au oferit populației.
5. ESTE O PANDEMIE CU ADEVĂRAT?
NU. OMS a schimbat definiția care se referea la pandemie chiar înainte de apariția acestui virus, pentru ca această situație să poată fi declarată „pandemie” .
6. ESTE CONTAGIOASĂ?
Da, ca orice gripă.
7. Dacă contactez virusul, înseamnă că voi muri ?
NU. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. POATE FI PREVENIT ?
DA, prin menținerea unei igiene corespunzătoare și a unui sistem imunitar ridicat. Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. SUNT CORECTE CIFRELE DE PACIENȚI INFECTAȚI ȘI MORȚI DE VIRUS?
NU! În SUA s-a descoperit că datele reale ar fi de fapt de doar 10% din cele raportate oficial, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt corecte întrucât dau foarte multe rezultate fals pozitive.
10. EXISTĂ CAZURI REALE ASIMTOMATICE DAR POZITIVE ?
Ființa umană are multe microorganisme și virusuri în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul; cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul reacționează specific la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Robert Koch răspunsul este NU.
11. A FOST CREAT VIRUSUL ?
Da, într-un laborator.
13. ÎN CE SCOP ?
Ca pretext pentru a restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor, pentru a schimba sistemul economic actual într-o dictatură mondială adică o transformare a oamenilor într-o turmă înrobită, înfricoșată și oarbă.
14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN CRIMINAL ?
Da.
15. VOM IEȘI DIN ACEASTA ?
DA. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.
16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ ?
NU. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.
17. MASS-MEDIA FACE PARTE DIN ACEST PLAN ?
DA. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.
18. CE TREBUIE SĂ FAC ?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va implica în acest genocid.
19. TREBUIE SĂ MĂ VACCINEZ ?
NU. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de alte elemente care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.Ai putea avea încredere într-un vaccin creat de aceeași oameni care au creat și un virus pentru exterminarea umanității ?
20. CEEA CE SE PETRECE ACUM ESTE UN RĂZBOI ?
DA ! Și vom fi victorioși! Trebuie să rămânem împreună și să trezim la rândul nostru alți oameni, oferindu-le cât mai multe informații.
Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și antivaccinator.
Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy”

SURSA: amosnews.ro
Foto: Facebook

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.