Excludere din PNG in direct… la MIX! Motivul ar fi 167 de...

Excludere din PNG in direct… la MIX! Motivul ar fi 167 de dosare penale

0 183

Scandalurile electorale se precipita. Si nu e decat jumatatea lui noiembrie!
Aseara in partea a 3 a a emisiunii „Ce ne enerveaza?” pe MIX 2, a fost prezent un candidat al PNG: Dan Borcea. Provocat, Borcea s-a pus pe dezvaluiri de-a dreptul curajoase despre controversatul afacerist Ioan Neculai – metamorfozat intr-un om politic extrem de puternic, candidat pentru partidul lui Traian Basescu si al primarului G.Scripcaru (PD-L).
Am auzit astfel cu stupoare ca, Ioan Nicolae –zis Prescon, are nu mai putin de 167 de dosare penale!
Pai cam are dreptate dl. Borcea sa fie suparat pe un astfel de model de politician, atunci cand spune ca „Justitia a fost impiedicata sa-si faca treaba, deoarece nu trebuia sa-l gaseasca vinovat decat in 1 din cele 167 de dosare” si atunci nici macar n-ar mai fi putut candida. N-ar mai fi putut face multe daca s-ar fi aplicat legea!
S-au dezvaluit de asemenea cateva din legaturile stranse de afaceri intre primarul Scripcaru si acest domn Nicolae, legaturi care au la baza patru contracte de vanzare cumparare de terenuri, evident subevaluate, intre Intreprinderea de camioane si ProRoman SA, adica intre Nicolae si Nicolae.
In ciuda faptului ca aceste vanzari erau „subevaluate”, taxele aferente acestor vanzari n-au fost platite catre buget niciodata.
Ele insumeaza doar vreo 300 miliarde de lei vechi. Dar asta nu e tot!
Primaria a facut schimb de terenuri cu Roman SA, desi Roman avea datorii la buget de peste 100 miliarde lei vechi.
Intrebarea principala a dlui Borcea si in definitiv si a noastra, ar fi aceea legata de Certificatul de neurmarire fiscala pe care-l elibereaza Primaria, fara de care nu poti vinde, schimba sau ipoteca nici un imobil, certificat semnat de primarul Scripcaru.
daca s-a dat este o grava incalcare a legii. daca nu s-a dat este o grava incalcare a legii, pana la urma o sfidare a noastra.
Lipsa uneia din aceste conditii ar duce la nulitatea unuor asemenea acte.
Toate astea au la baza insa, tunuri imobiliare pe cele peste 100 ha de teren, aflate azi in stapanirea lui Ioan Nicolae si de care primarul nu e strain.
Numai ca dl. Borcea nu a amai continuat in ritmul in care incepuse cu dezvaluirile sale, pentru ca i s-a comunicat (printr-un telefon in direct) tocmai de catre seful sau de partid, ca a doua zi dimineata va fi exclus din PNG, pe motiv ca printr-o asemenea atitudine ar fi „optat” (in respectiva emisiune) pentru unul din partidele adverse.

A cui indrazneala sa ne enerveze aici? A lui Nicolae care isi joaca sansa la imunitate, a sefului PNG care-si permite un gest penibil sau a dl. Borcea care a incalcat principiile lui Beccali sau omerta (legea tacerii) si nu s-a supus Partidului Prezidential al dlui Scripcaru si Nicolae?

Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.