Exchange la maximum in perioada summit-ului

Exchange la maximum in perioada summit-ului

0 65

Pe langa nenumaratele cheltuieli si costuri neasteptate pe care marele eveniment de la inceputul lui aprilie le va determina, iata ca vor fi si persoane care vor profita de pe urma acestei intalniri la nivel inalt.
Se asteapta ca cei 3500 de jurnalisti straini si cei 3000 de oficiali NATO sa umple buzunarele caselor de schimb din Bucuresti. Acestia vor fi nevoiti sa schimbe valuta in lei pentru a putea face cumparaturi la noi in tara, iar reprezentantii bancilor de Romania isi asteapta clientii cu bratele deschise. Acestia au declarat ca un perioada summit-ului toate unitatile bancare vor ramane deschise.
Potrivit NewsIn exista 1100 de bancomate de schimb valutar pregatite pentru oficialii care vor dori sa scoate banii de pe carduri. Biineinteles ca cei care vor opta sa se duca la ghiseu pentru a efectua tranzactiile, vor trebui sa fie cu ochii in patru si sa fie extrem de atenti la comisioanele si cursul practicat de acestea.
Cei care nu vor dori „cash”, isi vor putea folosi cardurile din dotare in toate magazinele mari din capitala, in restaurante si in cluburi.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.