Excelenta la olimpiade si concursuri scolare a fost premiata de ISJ

Excelenta la olimpiade si concursuri scolare a fost premiata de ISJ

0 540

Prima promotie a centrului judetean de excelenta a ajuns la etapa finala, cea de premiere. 293 de elevi si 36 de profesori au luat parte la festivitatea de decernare a premiilor pentru rezultate excelente obtinute la olimpiade si concursuri scolare. Cele mai bune note au fost obtinute la olimpiadele si concursurile de informatica, matematica si biologie

Prima promotie a centrului judetean de excelenta a ajuns la etapa finala, cea de premiere. 293 de elevi si 36 de profesori au luat parte la festivitatea de decernare a premiilor pentru rezultate excelente obtinute la olimpiade si concursuri scolare.
Cele mai bune note au fost obtinute la olimpiadele si concursurile de informatica, matematica si biologie.
Centrul de excelenta a fost realizat pentru pregatirea elevilor dornici de a face mai mult decat realizeaza in unitatile scolare prin planurile de invatamant obligatorii.centru excelenta1
Prefectul Ciprian Bancila i-a felicitat pe elevii sclipitori dar si pe parintii si profesorii care impreuna au stiut sa faca echipa, sa performeze si sa faca cinste Brasovului.
Toate activitatile care se desfasoara in cadrul centrului trebuie sa se ridice la nivelul excelentei, considera prof. dr. Luciu Alexandrescu, Directorul Centrului judetean, a carui dotare este superioara.
La Centrul de excelenta de la Brasov se predau 6 materii: fizica, chimie, biologie, informatica si romana. Incepand din toamna se va infiinta si o grupa de limba germana.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.