Exact ca la Cosa Nostra, Iohannis și-a prezentat succesorul la Washington

Exact ca la Cosa Nostra, Iohannis și-a prezentat succesorul la Washington

3 46

Adunarea liderilor NATO  a avut ieri onoarea să ia act de succesorul său probabil în funcția de președinte al României, generalul patru stele Nicolae Ciucă.
Iohannis a făcut uz de puținele sale cunoștințe în domeniul limbii engleze și aproape de plecarea sa din funcția de președinte al României l-a prezentat pe generalul popotei noastre naționale unor lideri mondiali asigurându-i de slugărnicia României și pe viitor, când va veni vorba despre punerea intereselor Alianței Nord-Atlantice înaintea intereselor României.
Evident, pupincurismul generalului reșapat, înșurubat de Iohannis la conducerea liberalilor, a atins cote paroxistice când a venit vorba de subordonarea României față de interesele beligerante ale Ucrainei și de cedarea fără temei și ilegal a sistemului de apărare anti-aeriană al țării noastre:
Au început lucrările Summitului NATO de la Washington, unde particip alături de președintele Klaus Iohannis.
Este cea mai importantă reuniune internațională din acest an în domeniul apărării, unde se discută viitorul securității Europei.
Ajutorul pe care statele membre îl vor acorda Ucrainei va fi esențial în parcursul ulterior al războiului. Alături de SUA, de Germania, de Olanda și de Italia, România se numără printre membrii Alianței care vor sprijini Ucraina cu sisteme defensive anti-aeriene, menite să protejeze civilii de rachetele rusești.
Angajamentul nostru comun a fost apreciat de președintele american Joe Biden, în discursul său din deschiderea Summitului.”, a postat Nicolae Ciucă, potrivit Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Bun, nu avem o societate civilă eficientă, s-au mișcat slugile mai repede să se organizeze, dar trebuie sa începem

  2. Societatea civilă în România trebuie să aibă controlul complet al societății iar armata și biserica trebuie să se supună controlului civil.
    Ciucă nu are ce căuta în politica României pentru că pune în primejdie în pericol democrația civilă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.