Ex- senatorul Sebastian Grapă candidează la Primăria Braşov din partea PER!

Ex- senatorul Sebastian Grapă candidează la Primăria Braşov din partea PER!

0 141

Fostul consilier judeţean şi senator, Sebastian Grapă, proaspăt înscris în Partidul Ecologist Român, a declarat ieri în emisiunea ,,O tempora, o mores” de la televiziunea online ,,Gazeta Braşovului” în timpul discursului moderat de Dan Vâju şi unde mai era invitat alături de jurnalistul Alexandru Iulian Petrescu şi jossemnatul că îşi lansează în mod oficial candidatura la funcţia de edil al Braşovului.

La întrebarea noastră vizavi de minim două proiecte pe care ar dori să le iniţieză, fără să picăm în capcane populiste precum eternul Aeroport Imaginar Ghimbav sau noua temă de nervozitate publică referitoare le poluare, fostul senatorul Grapă spune că are o listă.
Din punct de vedere moral un principiu important este determinat de transparenţa în decizii în ceea ce priveşte funcţionarea integră etic şi integralitatea funcţională a acestei instituţii. Şi mă refer exact la Primăria Braşov nu la ceea ce reprezintă Consiliul Local.
Cum se poate rezolva această problemă veţi găsi în programul nostru de guvernare locală, foarte simplu, respectiv interacţiunea dintre factorii decidenţi şi cetăţeni. Noi trăim într-o eră a deschiderii informatice, iar Primăria trăieşte în starea de opacitate informaţională. Şi un al doilea lucru pe care vreau să îl promovez îl reprezintă o relaţie directă, fără ascunzişuri, între Consiliul Local şi Primărie”.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.