Ex director SIE inscris in PNL

Ex director SIE inscris in PNL

0 93

Claudiu Saftoiu, fost consilier prezidential si director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), s-a inscris in Partidul National Liberal, a anuntat marti presedintele liberalilor, Crin Antonescu.
Liderul liberal a salutat intrarea in partid a unui „om categoric de bune intentii si un om ale carui resurse sunt pretioase pentru PNL”. „Si ma refer la cunostintele, pregatirea, caracterul domniei sale. Cel mai mare deficit din viata publica este deficitul de caracter. Faptul ca un om de calitate intra in sanul partidului nostru ma face sa fiu onorat,” a declarat Antonescu.
„Ii doresc o activitate fructoasa in Partidul National Liberal,” a adaugat presedintele liberallilor, subliniind faptul ca demersul de a intre in politica apartine lui Saftoiu.

Claudiu Saftoiu a precizat ca implicarea directa in politica reprezinta o optiune si un proiect de viata, gestul sau fiind facut dupa scurgerea termenului in care nu avea voie sa faca politica.
„Am fost jurnalist politic, consultant politic al unui presedinte de tara, umil servant al intereselor nationale ca director SIE. Am uitat un trecut dureros personal pentru mine si privesc la un viitor pe care il pot construi in PNL”, a spus Saftoiu, citat de Mediafax.
Intrebat daca are de gand sa candideze la o functie de conducere in partid sau la o functie de reprezentare in Parlament, Saftoiu a precizat ca, in masura in care activitatea sa va conta, probabil ca va intentiona sa candideze pentru o functie in partid si ca, daca noii sai colegi din PNL vor considera ca o reprezentare din partea sa intr-un colegiu ar fi oportuna, atunci va accepta.
Totodata, Saftoiu a precizat, raspunzand unei intrebari, ca i-a transmis fostei sale sotii (Adriana Saftoiu, deputat PNL, n.r.) intentia si adeziunea sa la PNL inainte de sedinta BPC, pentru a nu afla din presa despre acest lucru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.