Ex brasoveanul Chipciu nu vede cu ochi buni partida cu Ajax

Ex brasoveanul Chipciu nu vede cu ochi buni partida cu Ajax

0 89
Ex brasoveanul Alexandru Chipciu care in prezent evolueaza la Steaua Bucureti, a declarat ca adversara din Liga Europa, Ajax Amsterdam, are inaintea dublei cu gruparea bucuresteana avantajul faptului ca este "in plin campionat", dar stelistii vor face totul pentru a nu se vedea diferenta.
"Nu cred ca rezultatele din amicale conteaza chiar asa de mult, insa consider ca ar fi trebuit sa castigam meciul cu Qabala, pentru ca avem valoare. Nu ma gandesc foarte mult la meciul cu Ajax, fiindca sunt in cantonament si aceasta este o perioada destul de obositoare.
Daca ne luam dupa ce fac ei intr-un meci sau altul, nu conteaza. Ajax este, insa, o echipa puternica, deoarece a castigat campionatul de multe ori si a vandut jucatori cu foarte multi bani. Cred ca ei sunt favoriti, dar noi avem sanse de calificare.
Cred, insa, ca aceasta echipa a fost destul de minimalizata in ultima vreme in Romania, ceea ce este o mare greseala. Olandezii au un mare avantaj fiindcă sunt in plin campionat, dar vom face tot posibilul sa nu se vada diferenta. Tanase va lipsi doar in meciul tur, dar o sa ne lipseasca, fiindca este foarte greu de inlocuit. Sper, insa, sa isi demonstreze valoarea in retur si sa ne ajute sa ne calificam", a spus Chipciu intr-o conferinta de presa.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.