Evenimentele culturale ale saptamanii

Evenimentele culturale ale saptamanii

0 59

Miercuri, 4 iunie 2008, incepand cu orele 17.00, Opera Brasov continua spectacolele din seria Recitalurilor de la ora cinci, cu care si-a obisnuit spectatorii fideli in fiecare miercuri. In aceasta saptamana, recitalul „Fara cuvinte”, care va avea loc la Muzeul Casa Muresenilor din Brasov, cu incepere de la orele 17.00, va fi sustinut de soprana Valentina Margaras, Laurentiu Mara (chitara), Sena Ducariu (pian).
In program: Tomaso Albinoni, Camille Saint-Sa?ns, Heitor Villa-Lobos, Francis Poulenc, Leonard Dumas, Miguel Sandoval.

Expozitii la Galeria Europe
Galeria Europe din Brasov, str. Muresenilor, gazduieste in perioada 5-20 iunie expozitia de pictura (pasteluri) semnata de pictorul brasovean Adrian Stoenica. Expozitia artistului, membru al Uniunii Artistilor Plastici, filiala Brasov, va putea fi vizitata de brasoveni in perioada mentionata, in fiecare zi intre orele 10.00 si 20.00.

Dialogurile credintei
Libraria Okian, o prezenta deosebita in viata culturala din Brasov, continua si in aceasta saptamana intalnirile din ciclul „Dialogurile credintei”. Astfel, joi, 5 iunie, de la ora 18,30, la libraria Okian, va avea loc un dialog interactiv cu tema „Literatura ca forma de salvare”, sustinut de lect. univ. dr. Rodica Ilie.
LIBRARIA OKIAN
Piata Sfatului- str. Muresenilor nr.1
Tel.: 0268 477 131
www.okian.ro

Saptamana teatrala
In aceasta saptamana, Teatrul „Sica Alexandrescu” din Brasov a pregatit pentru toti iubitorii de teatru doua spectacole de exceptie. Joi, 5 iunie, incepand cu orele 19:00, sunteti invitati la Sala Studio a teatrului brasovean la spectacolul „Doi pe un balansoar” de William Gibson. Regia: Elena Manoliu. Scenografia: Agata Moldovean. In distributie: Elena Manoliu, Radu Negoescu.
Daca doriti sa incepeti weekendul intr-un mod cat mai relaxant puteti alege sa mergeti la teatru. Vineri, 6 iunie, de la orele 19:00, Sala Mare a Teatrului „Sica Alexandrescu” va gazdui spectacolul „Fanteziile sexuale ale sotului meu aproape ca m-au innebunit” de John Tobias. Regia: Puiu Serban. Decor: Mihai Madescu. Costume: Luana Dragoiescu. Cu: Gabriela Butuc, Mihai Bica, Viorica Geanta Chelbea, Demis Muraru, Dragos Dumitru.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.