Eveniment emotionant la Brasov

Eveniment emotionant la Brasov

0 168

Ieri, la Brasov, a avut loc un eveniment mai rar de intalnit in urbea noastra. Autoritatea Teritoriala de Ordine Publicã (ATOP) a oferit doua diplome de merit pentru doi brasoveni care s-au distins prin curajul lor in actiuni care pe unul dintre ei l-a costat viata..
Este vorba despre Gheorghe Lala si agentul de politie Alin Stanga.
Fiul si sotia brasoveanului care a murit in jaful armat de la casa de schimb valutar de pe bulevardul 15 Noiembrie au primit diploma si o placheta prin care Gheorghe Lala este numit „Erou al Comuniatii”.
Dupa cum ne putem aminti, Gheorghe Lala a dat dovada de spirit civic mai rar intalnit in zilele noastre, incercand sa opreasca din fuga si sa prinda un infractor inarmat. Lala a sarit in ajutorul angajaþilor casei de schimb valutar din Braºov, atacati de jefuitorul care avea asupra lui un pistol. El a platit cu viaþa acest gest, fiind impuscat mortal de agresor. Criminalul nu a fost prins nici in ziua de azi. Sebastian Lala, fiul eroului, a cantat aseara in memoria tatalui sau, la Liceul de Arta, in cadrul unui concert de chitara clasica, fiind acompaniat la pian de o colega de a sa. .
In ce priveste politistul Alin Stanga, acesta a primit diploma de merit deoarece, in timpul sau liber, a prins doi talhari care incercau sa jefuiasca un batran.
Iata ca mai exista si oamenicu adevarat demni de a fi numiti cetateni ai urbei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.