Evaluarea stării de sănătate la Clinicco Brașov gratuită pentru persoanele cu boli...

Evaluarea stării de sănătate la Clinicco Brașov gratuită pentru persoanele cu boli cronice cardiovasculare

0 444

Persoanele care sunt diagnosticați cu insuficiență cardiacă, cele care sunt purtătoare de defibrilator cardiac sau au suferit intervenții chirurgicale pe cord deschis (by-pass aortocoronarian sau proteză valvulară) beneficiază gratuit de evaluarea stării de sănătate în cadrul spitalului Clinicco, în baza biletului de trimitere (către cardiologie) de la medicul de familie sau medicul specialist.
Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă cu o durată de 48 de ore și includ examen clinic, analize de laborator care indică riscul cardiovascular, EKG, ecocardiografie.
Campania este valabilă până la data de 15.12.2019, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
Pentru spitalizările care depășesc 48 de ore, pacienții vor achita zilele de spitalizare suplimentare.

Internarea se face pe bază de programare și bilet de trimitere la: 0733 008 195,  cardiologie@clinicco.ro

,,Clinicco și-a început activitate in urmă cu 10 ani, în februarie 2009, fiind primul spital de cardiologie privat din țară. Acum Clinicco continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis și singurul centru abilitat care tratează pacienții cu tulburări de ritm și de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile. În cei 10 ani de existență, echipa medicală a efectuat peste 2000 de operații pe cord deschis, peste 16 000 de coronarografii, a implantat peste 5000 de stenturi și aproximativ 2300 de defibrilatoare și stimulatoare cardiace” susțin într-un comunicat de presă reprezențanții instituției medicale.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.