Evaluare la mate pentru elevii de-a doua

Evaluare la mate pentru elevii de-a doua

0 548

Elevii de clasa a II-a au dat astazi testul de evaluare la matematica. Copiii s-au plans ca au avut la dispozitie doar o jumatate pentru a rezova cele noua pagini de exercitii. La Scoala Generala nr. 6 „Iacob Muresianu”, foarte multi copii buni la matematica nu au mai avut timp sa se verifica.

Elevii de clasa a II-a au dat astazi testul de evaluare la matematica. Copiii s-au plans ca au avut la dispozitie doar o jumatate pentru a rezova cele noua pagini de exercitii.

La Scoala Generala nr. 6 „Iacob Muresianu”, foarte multi copii buni la matematica nu au mai avut timp sa se verifica. Notele nu se vor trece in catalog, insa vor fi discutate individual cu fiecare parinte.

Luni, la evaluarea nationala la limba romana, elevii de clasa a II-a au avut de scris un bilet de multumire pentru un coleg si un text despre Ziua Internationala a Copilului. La testul scris la matematica de miercuri le-a dat de furca timpul scurt pe care l-au avut la dispozitie.

Chiar daca au reusit sa rezolve integral exercitiile, elevii nu au avut timp sa se verifice, dupa ce au parcurs noua pagini cu 12 exercitii, spune deranjata Alina Pedelean, invatatoare cls. a II-a la Scoala Generala Nr. 6 „Iacob Muresianu”.elevi (2)

Accentul a fost pus pe adunarea si scaderea repetata, cu argumentarea rezultatelor, dar i-a incurcat testul de identificare a unui obiect:

Notele nu vor fi trecute in catalog, insa rezultatele vor fi discutate cu parintii, care vor lua cunostinta de nivelul de pregatire al copiilor.

In perioada urmatoare, elevii de clasa a IV-a si a VI-a vor fi si ei supusi unor teste de evaluare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.