EVACUATI CLASA !

EVACUATI CLASA !

0 57

?????????????????????????????????????????????????


Nu. Nu este alarma!


Nu. Nu este vorba despre o clasa dintr-o scoala!


Ci este vorba despre o clasa, o clasa speciala – clasa politica.


In clasa, in scoala, se pregateste „schimbul de maine”.


Aici, in clasa politica, dupa cum arata societatea romanesca, sa ne fie clar, nu mai este cazul sa se vorbeasca despre improspatare, perfectionare, acumulare de experienta etc. Singura solutie este „evacuarea clasei” – afara cu voi politicieni rai, corupti si neputinciosi!


Iata cum se descriu unii pe altii,? trei exemplare de varf ale clasei politice romanesti: Basescu, Tariceanu si Nastase.


Bine informati, (doar au pe masa rapoartele diverselor servicii secrete romanesti) care ani de zile au avut sau au in mana parghiile puterii.  • Traian Basescu despre Tariceanu: ” mafia a ajuns pe masa guvernului”.

  • Calin Popescu Tariceanu, „Guvernul” nominalizat mai sus, nu se lasa mai prejos si dezvaluie natiunii “grupurile mafiote din anturajul presedintelui “ semnaland in plus “sacosele cu milioanele de dolari aduse la Cotroceni de “baietii destepti” din Energie”.

  • A Nastase fost prim ministru explica natiunii de ce nu se cearta PD cu PNL in teritoriu “au luat deja comisioanele si acum trebuie sa termine lucrarea”.

Doi sunt la putere si au toate parghiile autoritatilor statului la dispozitie.


Al treilea a fost si are cu siguranta destui pioni “in adormire” in cadrul acelorasi autoritati.


Nimeni nu se mai indoieste ca toti trei stiu ce spun!


Ce fac insa cu ceea ce spun? Nimic! Vorbesc! Maraie unul la altu!


Care va sa zica, vorbe de claca!? Nimic nu ar fi mai potrivit, decat cei trei, in posturi de personaje? pe TVR 2? la D ‘ale lui Mitica!


Iata-i acum pe cei trei angrenati in lupta politica, analizandu-si adversarul pentru a convinge electoratul de superioritatea proprie.


T. Basescu despre Tariceanu: “omul cu fata europeana dar cu …papion”, “omul care m-a dezamagit”, “cel pe care-l tineam de mana si-l aratam multimii” etc.


Concluzia? Nimic, dar absolut nimic care sa tina de vreo analiza a capacitatilor sau actiunilor respectivului. Doar vorbe, cu nimic mai presus dar nici mai prejos ca cele ce si le arunca peste gard Ion cu Gheorghe cand capra unuia mananca din crengile marului din gardul celuilalt.


C. P. Tariceanu despre Basescu: “un om turbulent”, “daca ar fi copil, l-as pedepsi si l-as trimite sa stea singur in camera lui” etc.,etc.


Concluzia? Aceleasi vorbe goale.


??????????? – in ciuda informatiilor de care beneficiaza, arunca cu praf in ochii lumii de la inaltimea functiilor lor,


??????????? ?– in loc de proiecte, strategii, legi coerente, emit doar vorbe de ocara


Inseamna ca au ramas corigenti la multe materii, au dovedit ca nu-i duce capul mai mult, iar pentru absente la orele de democratie si transparenta – au note scazute la purtare…


Ce ar trebui sa faca parintii, profesorii, electoratul, respectand legile (teoretice) ale invatamantului (practica difera), legile democratice europene, interesul national etc


?Nu, nu am uitat AN-ul. Spre deosebire de ceilalti doi, el este un tip deosebit de intelligent. Iata-l, in calitate de analist, emitand judecati de valoare despre primii doi.


Adrian Nastase despre T Basescu: “dupa ce a rupt Stanga politica romaneasca (FSN), a distrus prima coalitie de? Dreapta (demoland PNTCD) si a doua? spargand PNL….”,? Concluzia? Afirmatie corecta, concisa, judecata lucida, rece si taioasa.


Adrian Nastase despre C P Tariceanu: “spune prostii, nu poti cand ai 20% sustinere sa spui ca ai un Program si guvernezi dupa el. Trebuie sa recunosti si sa negociezi sa detii majoritatea… ” Concluzia? Corect, exact, la obiect, fara vorbe goale, cu tinte precise.


?


Nu. Nu va grabiti! AN-ul nu face obiectul unei laude ci unei atentionari speciale.


Pentru ca tocmai el trebuie sa plece! El, trebuie sa fie primul evacuat!


Lui trebuie sa i se taie orice posibilitate de revenire.


De ce? ?La cat e de destept si la ce rezultate a avut, ?e de departe cel mai periculos concurent? din clasa aceea politica speciala, care, desi impins spre afara (DNA) cu atata circ nu-l pot dovedi.


Daca „premiantii” sunt asa ce sa mai vorbim despre ceilalti?


Asa ca: EVACUATI CLASA!


?????????????????????????????????


Ion GH. Cumpana


?


PS


DACA VOI NU PLECATI NOI CAND VA DAM AFARA?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.