Eurovision 2021 se va desfășura cu public

Eurovision 2021 se va desfășura cu public

0 24

Fanii vor putea să participe la Concursul Muzical Eurovision care se va desfășura luna viitoare la Rotterdam, scrie joi ANP News, citând o decizie a guvernului olandez, relatează Reuters.
Organizatorii spuseseră anterior că nu este clar încă dacă semifinalele și finala evenimentului muzical se vor desfășura în prezența publicului, având în vedere nivelurile ridicate de infectare din Olanda.

Semifinalele vor avea loc pe 18 și pe 20 mai, iar marea finală va avea loc pe 22 mai. Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live pe TVR.

Eurovision 2021: Semi-finals' Running order determined

În urma deciziei juriul selecţiei naţionale, Roxen (în foto), este reprezentanta României la Eurovision 2021, ce va interpreta pe scena de la Rotterdam melodia „Amnesia”.
Despre piesa „Amnesia”, Roxen a declarat: „Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus.
Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”.

Roxen "Amnesia" Lyrics — Romania Eurovision 2021

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.