Eurovision 2011- estimare top!

Eurovision 2011- estimare top!

0 96

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la editia din acest an a concursului Eurovision, se afla pe pozitia a opta intr-un clasament realizat de Google.
Formatia Hotel FM (reprezentanta Romaniei, cu piesa Change) si trupa Zdob si Zdub (reprezentanta Moldovei, cu piesa So Lucky) vor intra intra in concurs in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai.
Primele trei pozitii sunt ocupate de Germania (reprezentata de Lena, castigatoarea editiei din 2010), Suedia si Irlanda, in timp ce Moldova (Zdob si Zdub) se afla pe 9.
In momentul de fata, clasamentul arata astfel:
• Locul 1: Lena (Germania) – 123 puncte
• Locul 2: Jedward (Irlanda) – 121 puncte
• Locul 3: A Friend In London (Danemarca) – 98 puncte
• Locul 8: Hotel FM (Romania) – 51 puncte
• Locul 9: Zdob si Zdub (Moldova) – 49 puncte
Clasamentul este provizoriu (modificarile pot avea loc zilnic) si este realizat pe baza cautarilor inregistrate de motorul de cautare al Google.
Gadgetul iGoogle „Predictor” arata cat de popular este fiecare participant si calculeaza scorul pe care l-ar obtine acesta daca voturile ar fi acordate in ziua respectiva.
In urma cu doi ani, gadgetul realizat de Google l-a desemnat castigator pe Alexander Ryback, iar anul trecut, pe Lena. Ambele „previziuni” s-au indeplinit.
Concursul Eurovision a ajuns la a 56-a editie si se va desfasura anul acesta la Dusseldorf (Germania). Semifinalele vor avea loc pe 10 si 12 mai, iar finala pe 14 mai.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.