Eurovision 2009 – prima semifinala !

Eurovision 2009 – prima semifinala !

0 132

Marti, 12 mai, de la ora 22.00, TVR 1 si TVR International vor transmite in direct de la Olympiysky Arena din Moscova prima semifinala a concursului Eurovision 2009.
Organizatorii au pregatit cu aceasta ocazie un spectacol grandios, menit sa impresioneze publicul din intreaga lume, deoarece in afara de tarile europene, concursul va fi difuzat si in Australia, Asia, Africa de Sud si America.
Biletele pentru cele peste 16.000 de locuri din sala s-au epuizat de mult, chiar daca pretul a depasit 400 de euro pentru semifinale si a ajuns pana la 667 euro pentru finala din 16 mai.
Prezentatorii semifinalei de marti vor fi Natalya Vodyanova, fotomodel renumit in intreaga lume si Andrey Malakhov, unul dintre cei mai de succes prezentatori tv din Rusia la aceasta ora, iar deschiderea spectacolului va fi facuta de surorile Tolmechevy, gemenele care in 2006 au castigat concursul Eurovision Junior organizat de TVR la Bucuresti.
Dupa evolutiile celor 18 concurenti, perioada de votare va fi de numai 15 minute, timp in care publicul se va delecta cu un mix de cantece si dansuri populare ruse interpretate de grupul Alexandrovna, urmate de un scurt recital oferit de grupul TaTu.
Prima semifinala se va incheia cu anuntarea, in ordine aleatorie, a celor 10 tari care se califica in finala din 16 mai.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.