Europei i se acreste de romani

Europei i se acreste de romani

0 171

Franta, sora mai mare de ginta latina, inaspreste conditiile pentru reintregirea familiei in cazul imigrantilor aflati pe teritoriul sau. Introducerea unor costisitoare si lente teste ADN in cazul celor ce solicita statului francez permisiunea de a-si aduce unul mai sau multi membri ai familiei in Hexagon este o masura perfect consecventa cu sentimentele xenofobe pe care le nutresc francezii, amplificate acum de presiunea valului de imigranti care ii sufoca. Printre ei, la loc de cinste in acest top rusinos al imigratiei infractionale, se gasesc romanii, asimilati fara remuscari lingvistice concetatenilor lor tigani, ale caror tabere infesteaza mahalalele marilor capitale ale Europei.


Legiuitorii elvetieni tocmai au aprobat o serie de masuri ce le permit fortelor de ordine helvete sa foloseasca pistoale cu socuri electrice si caini in actiunile de escortare la granita a emigrantilor nedoriti in tara cantoanelor.


Marea Britanie trebuie sa se pronunte cat de curand asupra restrictiilor pe care le mentine pe piata muncii, pentru a-si proteja teritoriul de invazia de romani de care se teme inca de la data aderarii Romaniei la UE. Chiar daca temerile britanice s-au dovedit multa vreme lipsite de temei, este putin probabil ca legislatia engleza sa devina mai permisiva la capitolul integrarea imigrantilor, taman acum cand vecinii s-au saturat de infractorii romani si se grabesc sa le faca bagajele.


Infractionalitatea romaneasca conduce detasat un dezonorant top al faptelor reprobabile savarsite de imigranti in peninsula. . Din cei 3557 de straini arestati la Roma, de la inceputul acestui an, 2.679 sint romani. Pe locul doi, dar la mare distanta,?


se afla marocanii, care au doar 275 de infractori in puscariile din capitala Italiei. Bosniacii si albanezii nu mai pot nici pe departe concura cu interlopii romani – spun rusinoasele statistici ale Ministerului roman de Externe.


Infractiunile minore au incetat sa fie indeletnicirea predilecta a romanilor in Italia, care se rezumau pana acum ceva vreme la furtul din buzunare. Acum au devenit campioni incontestabili la omucideri voluntare, violente sexuale, furturi din autoturisme, furturi din locuinte, furturi calificate, jafuri din magazine si extorsiuni. Plaja faptelor antisociale cele mai violente este ocupata cu dezinvoltura de infractorii romani. Dintre care multi aveau deja o relatie proasta cu lege in momentul sosirii in Cizma, dar un numar la fel de mare au descoperit abia in Italia beneficiile de a te afla de partea gresita a legii.


Romania este invitata tot mai vehement de catre autoritatile italiene sa-si asume exportul de infractionalitate romaneasca in Italia. Nu va mai dura mult pana cand ministrului Cioroianu i se va solicita sa-si asume si reimportarea aceleiasi infractionalitati, revenita de la specializare in Italia.


Si-ar fi cam nasol. Bucuria revederii rudelor ramase in Romania ar fi umbrita de oftica politistilor romani. Care raporteaza cu mandrie, la fiecare ocazie festiva, scaderea infractionalitatii in Romania, prefacandu-se ca uita ca evenimentul coincide in mod suspect cu carabanirea in tari mai naive si mai avute a mii de borfasi si interlopi autohtoni.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.