Europarlamentarii români fac ce știu mai bine: se bat între ei, ca...

Europarlamentarii români fac ce știu mai bine: se bat între ei, ca chiorii!

0 88

Nici bine nu au ajuns la Bruxelles că deja le ies prin toți porii apucăturile de români certăreți și ranchiunoși.
Europarlamentarii Opoziției nu joacă teatru de dragul imaginii, pentru ei, ce-i în gușă e și-n căpușă.
Puși pe fapte mari, au dat drumul la păruială încă din primele zile, să știe toată lumea că a sosit circul în Parlamentul European.

În top La sărituri peste decență – Traian Băsescu, la scamatorii ipocrite – Dacian Cioloș.

Băsescu și Cioloș și-au ridicat poalele și la Bruxelles
Când delațiunea devine parte intrinsecă a existenței tale, atunci respiri și denunți, exiști pentru a pârî. Torni cu atâta lejeritate că uiți să te mai oprești, dai în gât și flecărelile auzite la coadă în hypermarket. Dacian Cioloș și Traian Băsescu au avut o conversație privată în avion, dar cum poate fi privat un dialog purtat tocmai de aceste personaje? Nu poate, dovadă că a și ajuns public prin bunăvoința liderului PLUS, care a dezvăluit tot ce a discutat cu fostul președinte.

base Europarlamentarii români fac ce știu mai bine: se bat între ei, ca chiorii!

Obișnuit să fie el cel care răstoarnă donița cu delațiuni, „Petrov” și-a înfipt colții în beregata canișului macronist, care de câteva zile se tot gudură fiindcă stăpânul i-a lăsat lesa mai lungă, cât să ajungă și după coteț.
„Mă surprinde că, în timp ce spune că nu ar vrea să se vorbească la televiziune, ci să se vorbească cu el, Dacian Cioloș devoalează deformat o convorbire absolut privată care s-a petrecut în zborul de la București la Bruxelles.
La un moment dat, am rugat stewardesa să îl cheme și l-am invitat lângă mine pentru că era loc liber. Iar discuția nu a avut nicidecum tonul ăsta (…) Nu îmi place să devoalez discuții private, dar, dacă tot a deschis vorba, mă văd nevoit să îi amintesc public că discuția s-a axat mare parte din timp pe o explicație pe care el mi-o dădea mie, că nu Macron l-a pus șeful grupului parlamentar, ci a fost el ales așa, că a discutat cu toți și a mai fost și un incident cu o doamna care nu știu ce declarație a făcut public și nu a mai fost aleasă ea, ci a fost votat el.
Deci, obsesia lui este să fie scos de sub incidența afirmațiilor că-i omul lui Macron. A vrut să mă convingă că meritele lui l-au adus la această funcție. Sigur, acum pentru că a deschis subiectul public vă pot spune că, după acele 30 de minute de explicații, poate s-a convins el. Pe mine nu m-a convins că nu l-a pus Macron, rămân la aceeași părere.

Eu aș privi și la slăbiciunile lui, slăbiciuni probabil culturale față de Franța, e căsătorit cu o franțuzoaică, nu are cum să nu fie apropiat. Stă cu o bucățică de Franța în casa”.

Ciolos nou 1000x600 Europarlamentarii români fac ce știu mai bine: se bat între ei, ca chiorii!

„Un oportunist perfect”
Stați așa, că nu s-a terminat. Junghiul acuză tusea că-i pe interes, ca o damă de moravuri ușoare conștientă că doar dacă se prostituează poate ajunge în anturajul „celor mari”.
Continuă Băsescu: „Dacian Cioloș nu poate să spună niciodată că nu e un oportunist perfect și întotdeauna încearcă să obțină maximum de profit pentru el, indiferent cât ar trebui să își schimbe atitudinile.
Dacian Cioloș a fost susținut de PPE, dar ar fi fost gata să fie susținut și de socialiști, ba și-a trimis directorul de cabinet la PSD. La alegerile trecute a vrut să fie cu un picior într-o parte și altul în altă parte. Ăsta e tipul de om, adaptat vremurilor noastre”.

Și uite cum reușește România să exporte în Occident mitocănia discursului și grobianismul politic. Nu că pe la noi, prin „Casa Poporului”, au rămas doar „panseluțele”, dar, totuși, parcă-i mai curat, parcă mirosul nu mai e atât de pestilențial.

https://www.national.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.