EURO 2016! Pe ce miza au jucat in Franta Puiu Iordanescu si...

EURO 2016! Pe ce miza au jucat in Franta Puiu Iordanescu si pres. Burleanu?

0 371
Tata Puiu: 1.000 de euro pe zi!
Presedintele Burleanu, doar 500 !!

România a ratat ruşinos calificarea din grupe la Euro2016 după ce a pierdut duminică seară în faţa Albaniei. Dar la fel de ruşinoasă este comportarea oficialilor Federaţiei Române de Fotbal.
Pentru calificarea la Euro 2016, angajaţii FRF şi-au împărţit prime de 650.000 de euro, dintre care preşedintele  FRF, Răzvan Burleanu, a încasat 90.000 euro. Bugetul pentru deplasarea în Franţa a fost unul exorbitant, dar FRF a făcut economie folosind ca voluntari pe studenţii români din Franţa. 1000 € pe zi a castigat nea Puiu sa „antreneze” Nationala.  euro
500 € e diurna lui Razvan Burleanu cand voiajeaza afara cate 250 de zile/ an ca presedinte FRF. 200 de milioane pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu, scrie pe facebook jurnalistul sportiv Dorin Chioţea. Aceştia au fost folosiţi la munca de jos: încărcat, la descărcat, la cărat, la curierat, măturat, depozitat. Mulţi au renunţat la şcoală sau la joburile de subzistenţă în timp ce oficialii FRF stăteau în Franţa pe diurne considerabile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.