EURES – job-uri pentru somerii brasoveni

EURES – job-uri pentru somerii brasoveni

0 216

Site-ul Eures ofera somerilor din Brasov o serie de locuri de munca attractive pe piata muncii dein UE. Astfel, cei interesati pot gasi pe site 420 de locuri de munca in diferite domenii si cu conditii avantajoase.
Aceste locuri munca fiind ca o alternativa “sanatoasa” la piata muncii brasovene, o piata paralizata si cu mari probleme. Angajatorii din UE dau o sansa astfel somerilor brasoveni, forta de munca din Romania fiind inca solicitata in domenii variate. Astfel, in tarile member ale Uniunii se cauta de la ingineri electronisti in transporturi, ingineri mecanici, medici, farmacisti si asistenti medicali, pana la crescatori de animale, sudori, bucatari si cofetari.
“De la inceputul anului s-au acordat informatii si indrumare unui numar de 219 persoane interesate de locurile de munca in strainatate. Cele mai multe fac parte din categoria de varstã 18-25 ani, in procent 60%, urmata de cei intre 26-35 ani, 20%, iar diferenta este reprezentata de pesoanele peste 35 de ani”, a declarat in presa brasoveana Cristina Trifan, purtatorul de cuvant al AJOFM Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.