Eugen Nicolicea si lui Madalin Voicu continua migratia!

Eugen Nicolicea si lui Madalin Voicu continua migratia!

0 449

Eugen Nicolicea a trecut de la UNPR inpoi la PSD
Deputatul Eugen Nicolicea, vicepresedinte al UNPR si unul dintre cei care apareau intotdeauna alaturi de Gabriel Oprea atunci cand acesta sustinea declaratii de presa, s-a intors in PSD de unde a plecat cand l-a urmat pe Oprea in noua formatiune.
Nicolicea a precizat pentru HotNews.ro ca la UNPR avea „un contract cu Gabriel Oprea”, care nu mai este seful formatiunii. De asemenea, el a declarat ca a fost primit „ca acasa” in organizatia PSD Buzau.
Nicolicea va activa in grupul parlamentar PSD, a explicat secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Plecarea lui Nicolicea vine la o luna dupa Congresul UNPR in care a fost ales presedinte Valeriu Steriu, pe care Nicolicea declarase ca il sustine. UNPR a pierdut mai multi parlamentari de cand Oprea si-a dat demisia din fruntea partidului. Eugen Nicolicea
Intre 2004 si 2008, Eugen Nicolicea a fost presedinte al PSD Mehedinti.
Nicolicea s-a nascut in 1956, este inginer si jurist, intre 1990 si 1991 a fost viceprimar la Drobeta Turnu Severin, iar din 1992 a fost deputat in toate legislaturile, pana in prezent Nicolicea a plecat din PSD in grupul care a parasit formatiunea la inceputul anului 2009, urmandu-l pe Gabriel Opr  ea. Dupa acea plecare, relatiile dintre grupul care a constituit apoi UNPR si liderii PSD, in special Victor Ponta, au fost marcate de conflicte si declaratii acide, scrie Mediafax.
In iulie 2010, Nicolicea declara despre Ponta, intr-o conferinta de presa, ca el si colegii sai il alinta pe liderul PSD, Victor Ponta, „cu drag”, numindu-l „Pontanacul”. Nicolicea il acuza pe actualul premier ca este autorul unor atacuri demagogice, dar si protectorul „regilor asfaltului”.
„Avand in vedere atacurile demagogice facute de Victor Pontra, presedintele PSD, va rog sa comparati proiectul social-democrat initiat de catre UNPR cu propunerile de satisfacere a clientelei politice, si anume reducerea taxei pentru activitate corecta – ma refer la taxa care se depune garantie pentru executarea bunei lucrari – o mutare in favoarea regilor asfaltului, facuta de catre Victor Ponta, alintat de noi, cu drag, Pontanacul”, spunea Nicolicea.
In septembrie 2011, Nicolicea l-a atacat dur, de la tribuna Parlamentului, pe Ponta, despre care a afirmat ca „a dus o viata de aurolac la Paris, dormind in gara, spalandu-se in fantanile arteziene si traind din banii din carucioarele din gara”.
„Si ati reusit sa ne faceti de rasul Europei pentru ca in momentul in care francezii faceau pe unii paduchiosi si ca au fost prin legiunea straina argumentele lor erau din blogul domnului Ponta care spune ca a dus o viata de aurolac la Paris, dormind in gara, spalandu-se in fantanile arteziene si traind din banii din carucioarele din gara”, afirma Eugen Nicolicea in plenul Parlamentului reunit.

Madalin Voicu nu mai canta in Partida RromilorMADALIN VOICU PP
Deputatul PSD Madalin Voicu nu mai este membru al Partidei Rromilor „Pro Europa”, acesta dandu-si marti demisia din aceasta formatiune.
Intr-o declaratie scrisa transmisa presei, citata de Agerpres, Madalin Voicu invoca in primul rand situatia creata in ultima perioada in cadrul Partidei Romilor „Pro Europa”, care nu este straina indepartarii sale din activitatile curente de peste un an ale Asociatiei, „indepartare ce a culminat” prin gestul formal de inlocuire a sa din calitatea de presedinte de onoare, la Congresul formatiunii din decembrie 2015.
„Avand in vedere ca aceste activitati sunt din ce in ce mai contrare spiritului in care am gandit afirmarea pe plan social si mai ales cultural a etniei pe care o reprezint, inteleg sa-mi dau demisia din calitatea de membru al acestei Asociatii, incetand orice activitati facute in cadrul acesteia”, a precizat Voicu, care si-a reafirmat „intregul atasament” pentru cresterea spirituala si participarea sociala a etniei pe care o reprezinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.