Este oficial, TVR propune a doua parte a lunii august pentru Cerbul...

Este oficial, TVR propune a doua parte a lunii august pentru Cerbul de aur 2019

0 151

Miercuri o delegație a Televiziunii Române (TVR), s-a întâlnit cu primarul George Scripcaru, pentru o primă discuție oficială referitoare marele eveniment al verii Festivalul Cerbul de Aur. În delegație, alături de președintele-director general Doina Gradea, au mai fost directorul festivalului, Smaranda Vornicu și managerul de proiect, Otilia Iancu,

Pe agenda întâlnirii – parteneriatul dintre TVR și Primăria Brașov, pentru organizarea Festivalului Cerbului de Aur, stabilirea datei, grupul de lucru, buget etc. A rămas ca data de desfășurare a doua parte a lunii august. perioada cea mai stabilă din punct de vedere meteorologic.

Declarație primar George Scripcaru
„Am avut astăzi o discuție cu echipa de conducere a TVR și a festivalului Cerbul de Aur, care și-a exprimat astăzi în mod oficial intenția de a organiza ediția 2019 a festivalului Cerbul de Aur.
Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Brașov și că avem aceste discuții mai devreme decât anul trecut și putem ordona lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentații Primăriei Brașov și ai TVR, la care se va alătura și Consiliul Județean Brașov.
Bugetul aprobat al TVR pentru această ediție a festivalului este de 6,5 milioane de lei, la care se va adăuga și co-participarea noastră, așa cum a fost și până acum.
Le-am cerut partenerilor noștri de la TVR să facă o simulare și pentru o altă locație a festivalului, de exemplu Arena Ion Țiriac, unde am avut deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013. Detaliile tehnice și etapele organizării festivalului vor fi discutate în grupul de lucru, iar în paralel noi vom derula detaliile procedurale care țin de oficializarea parteneriatului și a contribuției noastre la bugetul festivalului“, a declarat primarul George Scripcaru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.