Este imposibil de lucrat la Steaua

Este imposibil de lucrat la Steaua

0 74

Edi Iordanescu pleaca fara resentimente de la Steaua si spune ca i-a fost imposibil sa isi faca treaba din cauza numeroaselor variante pentru postul de antrenor care s-au vehiculat.
„A fost un rezultat meritat. Otelul si-a dorit mai mult, ii felicitam, bravo lor. Din pacate exista un blocaj psihic la baieti. Am crezut ca am trecut peste el dupa meciul de la Craiova. Conducerea trebuie sa gaseasca o solutie pentru banca tehnica, pentru ca e imposibil sa lucrezi atata timp cat exista variante si solutii de antrenori la Steaua in fiecare zi. Nu e nicio problema daca s-a renuntat la serviciile mele.
Cand Ilie a plecat de la echipa, am avut o discutie cu el si am hotarat sa ajut echipa pana cand se va gasi o solutie. Trebuie gasita o solutie cat mai urgent. Am discutat zilnic cu Ilie Dumitrescu. Nici macar conducerea clubului nu a stiut primul „11”. Echipa am facut-o eu. Steaua poate mai mult, dar e nevoie de stabilitate. Nu pot sta tot timpul cu presiune.”, a declarat Edi Iordanescu la Digi Sport.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.