Este foarte suparat pe suporteri

Este foarte suparat pe suporteri

0 226

Gigi Becali finantatorul clubului ca FC Steaua, a declarat ca este bine ca suporterii il iubesc pe mijlocasul Elton Xavier Gomes, insa nu crede ca acestia trebuie sa ceara demisia antrenorului Cosmin Olaroiu atunci cand nu-l foloseste pe brazilian.
„Elton este un jucator talentat, e distractie, ne distram cu el. Suporterii il iubesc pe Elton, foarte bine, nu e nimic rau in asta, dar nu trebuie sa plece Oli. Ce sa facem acum? Sa-i pun pe ei sa antreneze echipa?”, a spus Becali, comentand faptul ca fanii au cerut demisia antrenorului Cosmin Olaroiu dupa ce acesta l-a introdus in teren pe Ovidiu Petre, desi ei cereau intrarea lui Elton.
Cat despre injuraturile pe care l-ea „primit”, din partea suporterilor la meciul castiga de Steaua pe terenul celor de la FC National, din etapa a 32-a a Ligii I, Gigi Becali a afirmat: „Sunt unii fanatici carora nu ai ce sa le faci. Ii inteleg si pe ei, dar injuraturile alea nu le mai inteleg. Decat sa ma injure asa, mai bine sa ma injure la televizor, sa sparga televioarele, e mai bine. Imi cer sa plec din Ghencea? E parerea lor, n-am nicio problema, dar injuraturile alea nu-mi convin, pentru ca am si eu fetele, nevasta la televizor”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.