Esența STATULUI CRIMINAL ȘI MAFIOT pe care românii îl acceptă din prostie...

Esența STATULUI CRIMINAL ȘI MAFIOT pe care românii îl acceptă din prostie și lașitate este SISTEMUL BANCARO-JUDECĂTORESC

POPORUL ROMÂN nu trebuie să ceară decât ce este AL SĂU: MOȘTENIREA LĂSATĂ DE STRĂMOȘII NOȘTRI CARE AU VĂRSAT SÂNGE SĂ PUTEM STRIGA MUIE în loc de FUCK!!! NAȚIONALIZAREA reprezintă RECUPERAREA DREPTULUI DE MOȘTENIRE ÎN COTĂ INDIVIZĂ DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ!

Știați că EXECUTORII JUDECĂTOREȘTI nu au studii de drept?
Dar știați că ei ca și notarii sunt o castă? Adică un cetățean obișnuit nu poate să ajungă executor judecătoresc întrucât locurile sunt limitate și se tranzacționează doar între ei?
Una din băncile comerciale pe numele său BANCPOST a cedat credite neperformante unei firme fantomă din Olanda care s-a apucat de treabă și bizuindu-se pe legislația dată de STATUL CRIMINAL ȘI MAFIOT a colectat datorii imaginare de 300 de milioane de euro.

Un funcționar de la ANPC nu a mai rezistat și a dat drumul „pe goarnă”!
Iar BNR ce credeți că a făcut? Și face și acum PRESIUNI pentru ca ANPC (Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor) să nu mai oblige infractorii de la BANCPOST să returneze comisioane ilegale!
Adică ce v-am scris mereu și o știți cu toții: BNR este un GRUP CRIMINAL ORGANIZAT cu protecție INTERNAȚIONALĂ care acționează împotriva poporului român!
http://www.bursa.ro/sanctiuni-drastice-dinspre-anpc-stop-ba…
Ca să fie clar pentru toată lumea: BNR emite (tipărește fiindcă doar ei sunt AUTORIZAȚI LEGAL) o cantitate de bani! Observați că nu am zis o sumă!
O cantitate de bani!
Distribuie acești bani prin intermediul „tarabelor” care sunt BĂNCILE COMERCIALE dar nu oricum ci cu camătă!
Dacă BNR a tipărit o cantitate de să zicem 500 de kg de bancnote cu 2.5 % camătă (12.5KG) de unde iau „tarabele” dobânda să ramburseze creditul? Nu există decât 500kg de bani fizic pe piață și BNR nu mai tipărește alții?
Păi vă spune tata LUCESCU!
Băncile Comerciale acționează în cârdășie cu BNR și transferă obligația plății cametei către români prin trei metode:
1) creditează Guvernul Colonial care semnează contracte de credite IMORAL și ILEGAL în numele poporului pe care ulterior îl obligă folosind FORȚA BRUTĂ (ANAF/SRI/Jandarmerie/POLIȚIE/Justiția CHIOARĂ) să achite ratele!
2) creditează companiile care umflă prețurile jupuind populația captivă;
3) Guvernul Colonial menține jos nivelul salariului minim și astfel populația este obligată să apeleze la credite de consum/ipotecare pentru a-și asigura un trai decent!
În concluzie DIN SECUNDA DOI semnării unui contract de credit, ROMÂNUL NAIV este în incapacitate de plată!

Masa monetară nefiind suficientă pentru a acoperi volumul de credit se produce INCAPACITATEA DE PLATĂ!
La nivel european există o legislație care protejează PERSOANELE FIZICE de HĂITUIALA mafioților deghizați în executori judecătorești care se numește LEGISLAȚIA FALIMENTULUI PERSONAL!
România este singura țară din UE unde STATUL MAFIOT a fost așa de puternic încât a blocat acest tip de legislație (legea a fost concepută de parlamentarul PSD ANA BIRCHALL după model saxon și blocată de CIOLOȘ- asta „apropo” de MUIEPSD).
Uitați cum ies la iveală potlogăriile făcute de MAFIA BANCARĂ (khazară) la adăpostul unui STAT CRIMINAL ȘI MAFIOT!
Vă mai aduceți aminte de bețivul de TUDOSE, prim ministru care a mers repede la coșul de gunoi al istoriei?
A realizat și el că BĂNCILE COMERCIALE NU PLĂTESC TAXE ȘI IMPOZITE!
După această declarație extrem de curajoasă, dintr-o dată au început „tarabele” BNR să raporteze profituri „record” după ce ani de zile raportau profit zero! Rulau sute de milioane de euro și raportau profit zero!
De asta acum e MUIEPSD fiindcă e singurul partid politic care a mai mișcat ceva în direcția corectă!
La protestele din februarie 2017 cu privire la OUG 13, vechilii RAIFFEISEN și ERSTE erau prezenți fiindcă îi deranja atitudinea guvernului.

Revenind la starea actuală:
ROMÂNIA este o țară FOARTE BOGATĂ ce permite un STANDARD DE VIAȚĂ FOARTE RIDICAT dar care este ARTIFICIAL menținut scăzut pentru ca poporul fie să moară, fie să fugă!
POPORUL ROMÂN nu trebuie să ceară decât ce este AL SĂU: MOȘTENIREA LĂSATĂ DE STRĂMOȘII NOȘTRI CARE AU VĂRSAT SÂNGE SĂ PUTEM STRIGA MUIE în loc de FUCK!!!
NAȚIONALIZAREA reprezintă RECUPERAREA DREPTULUI DE MOȘTENIRE ÎN COTĂ INDIVIZĂ DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ!

Luci Lucescu Londra

COMENTARII

  1. TY INFOBRASOV! De astfel de articole avem nevoie. Trebuie sa stim ce se intampla si mai ales ce se ascunde in spatele acestor # rezist, coloana de atac impotriva romanilor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.