Eșec usturător la turneul olimpic de fotbal : Coreea de Sud –...

Eșec usturător la turneul olimpic de fotbal : Coreea de Sud – România 4-0

0 72

Într-o țară în care fiecare face ce vrea, fotbalul se aliniază perfect! România a pierdut lamentabil meciul cu Coreea de Sud, în cadrul turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice 2020 : 0-4! Dincolo de scor, am asistat la o prestație fără vlagă, fără determinare, la un mod de a mima fotbalul, pentru o națională olimpică, adunată în pripă, fără jucători exponențiali! Și asta, pentru că unele onorate cluburi nu au dorit să lase jucători pentru Jocurile Olimpice! De ce? Pentru că nimeni nu a impus ceva, de parcă reprezentarea internațională la un asemenea nivel ar fi ceva banal. Sunt conducători de echipe în fotbalul nostru care nu au dorit să lase jucători la echipa noastră olimpică, permițându-și chiar să ia în derâdere sau să blameze echipa care se prezintă la Tokyo. Și nimeni nu i a tras la răspundere, pentru că, pe lângă lipsa unor prevederi clare ale forului conducător al fotbalului românesc, există și o mare doză de nesimțire patologică, de cult doar pentru bani și interese proprii. Asta, desigur, în concordanță cu o conduită națională, în care fiecare face ce vrea…Ori lipsa jucătorilor de valoare din echipa noastră, au dus la un rezultat rușinos, care descalifică țara noastră la Tokyo!

Excepție de la atitudinea sfidătoare face Gică Hagi, care a înțeles perfect ce înseamnă participarea la o cea mai importantă competiție mondială, sub egida celor cinci cercuri olimpice!

În rest, deziluzie și mereu aceleași vorbe : ,,să uităm cât mai repede acest meci și sperăm ca data viitoare să fie altfel”

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.