Erste Bank si OMV finanteaza 30 de burse in Romania

Erste Bank si OMV finanteaza 30 de burse in Romania

0 259

Tara noastra este, se pare, un izvor nesecat de talente. Indiferent de domeniu, fie ca este vorba de informatica, fizica, matematica sau alt domeniu, romanii sunt la mare cautare in lume.
Pe aceeasi linie se afla acum si economistii. OMV AG si Erste Bank finanteaza 30 de burse, fiecare in valoare de 35.000 de euro, pentru candidatii din Romania la programul Executive MBA din cadrul Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena /WU/. Anuntul a fosta facut la Bucuresti de catre Wolfgang Ruttenstorfer, CEO OMV, si Rupert Dollinger, director de resurse umane la Erste Bank der Osterreichischen Sparkassen AG.
In perioada 24 august – 22 septembrie 2006, tinerii cu potential ridicat in cariera profesionala, care au cel putin cinci ani de experienta in munca, pot candida pentru o bursa Executive MBA. Programul va incepe in luna decembrie 2008 la Bucuresti si va dura 14 luni. Studentii vor participa la cursuri organizate in module de patru zile si vor beneficia de o calatorie in SUA.
”Tot mai multe companii abordeaza WU Executive Academy pentru a-si instrui angajatii cu potential ridicat si persoanele cu functii manageriale”, a declarat dr. Astrid Kleinhanns, director executiv al WU Executive Academy.
”Prin acest program, sustinem dezvoltarea profesionala a personalului inalt calificat in obtinerea unor competente de management compatibile cu cele la nivel global. Pe termen lung, acest lucru va consolida economia locala”, a spus dr. Rupert Dollinger, de la Erste Bank.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.