Eroii Brasovului au fost la inaltime!

Eroii Brasovului au fost la inaltime!

0 443

Peste 800 de alergatori s-au aliniat la startul competitiei sportive cu scopuri umanitare si au sustinut diferite cauze. Vremea capricioasa nu le-a scazut entuziasmul alergatorilor, care au trecut peste obstacole si au ajuns la linia de sosire fericiti ca au facut miscare si au intins o mana prieteneasca unei persoane care avea nevoie de ajutor

Peste 800 de alergatori s-au aliniat la startul competitiei sportive cu scopuri umanitare si au sustinut diferite cauze. Vremea capricioasa nu le-a scazut entuziasmul alergatorilor, care au trecut peste obstacole si au ajuns la linia de sosire fericiti ca au facut miscare si au intins o mana prieteneasca unei persoane care avea nevoie de ajutor.
Startul in Brasov Heroes 2016 s-a dat duminica dimineata, la ora 10:00, pe malul lacului din Noua. Primii care au plecat in alergare au fost cei inscrisi la cursa lunga, urmati la foarte putin timp de competitorii in cursa scurta, dupa care a urmat competitia destinata familiilor. La linia de plecare emotiile erau destul de mari, atat datorita competitiei, cat si cauzei sustinute, dar chiar si din cauza norilor negri care se vedeau la orizont.
In cele din urma, ploaia nu i-a ocolit pe sportivi, care au ajuns la linia de sosire plini de noroi, dupa ce au fost nevoiti sa parcurga un traseu in jurul lacului si prin padurea din apropiere. Cursa lunga a fost dedicata celor obisnuiti cu probele pe distante mai mari.bv heroes3
La competitia din acest an s-au inscris mult mai multi alergatori decat la editia a doua, desfasurata anul trecut, a confirmat Flavia Stamate, una dintre organizatoare.
Copiii de cristal, Asociatia SCUT, precum si alte cauze au fost sustinute de participanti prin taxa de inscriere perceputa de organizatori. Mai mult, cei care nu au putut alerga, dar au vrut sa vina in sprijinul unei din aceste cauze, au putut dona chiar pe durata competitiei. In aceste conditii nu mai conteaza cine a castigat cursa, deoarece toti participantii au fost castigatori prin gestul umanitar facut.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.