Englezii au inceput filmarile la White Carpathia in Covasna

Englezii au inceput filmarile la White Carpathia in Covasna

0 520

Realizatorul seriei de documentare Wild Carpathia a inceput filmarile la al patrulea episod. Echipa condusa de realizatorul Charlie Ottley a reusit sa stranga banii pentru editia de iarna - White Carpathia. In demersul sau el a primit un sprijin important din partea celui mai bun tenisman roman de dublu, Horia Tecau

Realizatorul seriei de documentare Wild Carpathia a inceput filmarile la al patrulea episod. Echipa condusa de realizatorul Charlie Ottley a reusit sa stranga banii pentru editia de iarna – White Carpathia. In demersul sau el a primit un sprijin important din partea celui mai bun tenisman roman de dublu, Horia Tecau. Inregistrarile au inceput in judetul Covasna si vor arata lumii frumusetea Carpatilor in anotimpul alb. Documentarul va fi gata vara viitoare.
Pe 30 septembrie campania de strangere de fonduri pentru a patra parte a documentarului Wild Carpathia a luat sfarsit. Din fericire vestile sunt bune deoarece acestei initiative i s-a alaturat si tenismenul Horia Tecau alaturi de o comanie din Bucuresti care i-au ajutat pe producatori sa ajunga mai aproape de targetul de 50.000 de lire.
„Sunt un iubitor de natura salbatica, sunt nascut la munte, la Brasov parintii ma duceau in fiecare week-end la munte. A fost motivul pentru care m-am conectat imediat la Charley Ottey si la obiectivul acestor documentare” a declarat Horia Tecau.wild carpathia
Unul din principalii sponsori care a fost alaturi de proiect inca de la prima parte a documentarului este ONG-ul „The European Nature Trust”, care considera ca Romania are nevoie in acest moment de promovare a naturii virgine si a resurselor pe care le detine.
Proiectul Wild Carpathia este sustinut si de alpinistul Alex Gavan, care a facut un apel catre fiecare roman pentru a contribui la promovarea acestor frumuseți pe care tara noastra inca le are.
Imediat dupa conferinta de presa de la Casa Poporului echipa de productie de la Wild Carpathia s-a apucat de treaba. Au urcat in munti pentru a filma procesul transhumantei, care il impresioneaza in mod deosebit pe britanicul Charlie Ottley.
In episodul final al Wild Carpathia se Va vedea si mai multa viata salbatica decat in celelalte episoade. Echipele de filmare vor surprinde ursii cand se pregatesc de filmare si lupi. Documentarul si -a propus ca prin materialele sale sa promoveze și sa protejeze patrimoniul natural al Romaniei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.