ENGLEZA pentru profesorii din Brasov

ENGLEZA pentru profesorii din Brasov

0 70

Limba engleza este „a must” (un lucru necesar) fara de care sansele de angajare pe piata fortei de munca din Romania scad vertiginos. Engleza este limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, stiintei, afacerilor, aviatiei, divertismentului, radioului si diplomatiei.
Astfel, un profesor care se respecta trebuie sa cunoasca neaparat aceasta limba. In acest sens, profesorii nefilologi care nu au avut ocazia sa-si aprofundeze cunostintele in acest domeniu au acum sansa de a invata mai multe.
Astfel, nu mai putin de 1.200 de profesori din judetele Brasov, Salaj si Suceava, cate 400 de cadre didactice din fiecare dintre judetele enumerate mai sus.
Inspectoratul Scolar Salaj a castigat un proiect prin Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane, in valoare de 1,2 milioane de euro, ce va fi lansat joi, la Zalau, in prezenta delegatiilor din cele trei judete. Din Salaj vor participa la cursurile de formare 400 de profesori, conditia de acceptare in program fiind ca acestia sa nu fie filologi – spune inspectorul scolar general, Ioan Abrudan.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.