Energeticienii au protestat la Prefectura

Energeticienii au protestat la Prefectura

0 53

Federatia Sindicala “Univers” anuntase ca va organiza actiuni de protest la sediul Ministerului Economiei, la sediile Prefecturilor din toata tara, la sediile Electrica SA, Transelectrica SA, Hidroelectrica SA, E.ON SA, in fiecare zi de miercuri, incepand cu 28 octombrie, adica ieri, in intervalul 12,00 -14,00.
Cum ieri a fost miercuri si la Bucuresti nu prea a mai fost loc de protestatari – au fost oierii si vacarii romani pe acolo – sindicalistii energeticieni s-au adunat in fata Prefecturii Braºov.
Totusi, aproximativ 200 de persoane au pichetat si sediul ministerului Economiei.
Sindicalistii afiliati la Federatia “Univers” sunt nemulþumiti de intentia Ministerului Economiei – nu cumva este unul Videanu, mare specialist in marmura pe acolo? – de a constitui doua companii energetice nationale. Sindicalistii avertizeaza ca, daca se va ajunge la greva generala, nu se va interveni in caz de avarie, lucru care ar putea conduce la sistarea livrarii de energie electrica la consumatori.
Daca protestul caut sa-l inteleg, nu vad, la o adica, de ce sa nu am eu, cetatean de rand, curent electric la caz de avarie, caci imi platesc factura si ce mai este atarnat de ea. Nu pricep de ce nu-I curenteaza numai pe sefii lor si pe cei din guvern, cum ar fi normal. Dar vom trai si vom vedea cat de lunga este si boala asta care a cuprins Romania.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.