Emil Nita – somer?

Emil Nita – somer?

0 188

Asa s-ar parea daca luam drept bune spusele presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu.
Acesta a anuntat ieri ca va desfiinta postul de functionar public la Directia de Institutii, Urbanism si Amenajare a Teritoriului, de pe care subprefectul Emil Nita a fost detasat la Prefectura.
Prin aceasta, Emil Nita ar putea ramane somer, adica fara sa aiba unde se intoarce daca se desfiinteaza postul de pe care a plecat in Prefectura, dar si fara postul de subprefect al Brasovului, caci se cunoaste ca a fost obligat, prin lege, sa renunte la carnetul politic pesedist cand a intrat in Institutia Prefectului, iar actualele epurari vizeaza pe fostii aliati la guvernare, cu toate ca, oficial, acesti inalti functionari sunt apolitici .
„Nu pot sa ascund faptul ca am ramas cu niste nemultumiri legate de faptul ca Emil Nita nu a atacat in contencios administrativ niste hotarari ale Consiliului Local Brasov, exact cum a facut si fostul prefect, Adriana Dontu. El nu are decat sa-si exercite functia de inalt functionar public in alta parte“, a declarat Cancescu.
Cu alte cuvinte, liberalul Aristotel Cancescu a vrut sa spuna: esti prieten cu dusmanul meu, imi esti dusman. Asta stiindu-se relatia real dusmanoasa dintre Cancescu si Scripcaru. In acest context, Emil Nita, cu suflet pesedist, nici nu prea putea pune bete in roate colegilor de coalitie, chiar daca se uita stramb spre Primarie. Comparativ, Adriana Dontu, cu suflet penelist si cand calca pardoseala prefecturala, si-a putut permite, cu mare placere, sa atace vrerile scripcariene. Iar in situatia politica actuala este de mirare ce doreste Cancescu. Sau acesta a observat ceva dungi sau pete portocalii pe maioul lui Emil Nita?
La randul sau, inca subprefectul Emil Nita s-a aratat surprins de aceasta hotarare.
„Am o experienta politica indelungata, sunt un om calit si cred ca timpul le va rezolva pe toate“, a declarat acesta.Al naibii si jocul acesta cu alba neagra, sau „Uite popa, nu e popa”.!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.