Emil Constantinescu spera in renasterea CDR

Emil Constantinescu spera in renasterea CDR

0 188


Necesitatea unor aliante politice ale PNL in vederea intaririi pozitiei pe scena politica, pozitie afectata de destramarea Aliantei D.A. si de ofensiva presedintelui Traian Basescu impotriva liberalilor este din ce in ce mai mare. Cum PSD sustine sus si tare ca nu se aliaza cu PNL, iar PC dezminte categoric ca ar face vreo alianta cu cineva, PNL se indreapta spre ce a mai ramas in dreapta spectrului politic dupa faramitarea CDR.


Potrivit vicepresedintelui PNL Ludovic Orban, PNL va demara negocierile cu partidele politice in vederea formarii unui pol de centru dreapta. Printre formatiunile vizate se numara PNTCD si Actiunea Populara.
Ludovic Orban a este de parare ca unirea fortelor de centru dreapta este importanta pentru echilibrarea scenei politice romanesti si ca nu vor fi acceptate in structura polului partide care au aderat la internationala socialista sau care provin din FSN.


Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, lider al fostei CDR, actualmente presedinte al Partidului Forta Populara, este incantat de idee si spera intr-o reinviere a spiritului CDR.


„In acest moment, avem datoria sa oferim societatii romanesti si binele, pentru a nu sili tinerii sa aleaga intre raul mare si raul mic. Este momentul sa se creeze un pol de centru-drepta adevarat, cu oamenii care timp de 17 ani au respectat aceste valori”, a spus Constantinescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.