Emil Boc huiduit pe Centura Capitalei

Emil Boc huiduit pe Centura Capitalei

0 261

Dupa ce a fost huiduit de moldovenii inundati inclusiv cu indiferenta guvernamentala premierul Emil Boc a fost huiduit, joi, de bucuresteni. Totul s-a petrecut intr-o” vizita de lucru” in timp ce inspecta, impreuna cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, santierul Centurii Bucuresti-Nord. Cei prezenti l-au huduit pe primul ministru si i-au cerut demisia, in timp ce Emil Boc le-a spus ca „E dureros, stiu, masurile de austeritate ii afecteaza si pe cunoscutii mei”, potrivit Realitatea Tv.
„Baieti, munca e solutia!”, le-a spus in cele din urma primul ministru, adaugand ca „Ei ma fluiera, treaba lor, e democratie, eu alta solutie nu am”. In plus, premierul li s-a adresat contestatarilor lui cu: „V-a trimis Chiliman (primarul liberal al sectorului 1, n.red) sa ma fluierati”.
Potrivit Mediafax, grupul de persoane care l-a huiduit pe premier s-a recomandat drept politisti comunitari si functionari concediati din primariile sectoarelor 1 si 2. Ei i-au reprosat premierului ca a taiat salariile, a impus taxe si nu a creat conditii pentru infiintarea locurilor de munca, dar si legaturile puterii cu „infractori ca Bercea Mondialul”.
„Ne luati de prosti, de cobai. Noi, daca nu ne simtim capabili, ne dam la o parte”, i-au spus protestatarii premierului, ei sustinand si ca, de cand Emil Boc a preluat mandatul de prim-ministru, nu au vazut nimic bun realizat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.