Emil Boc face front comun cu Elena Udrea

Emil Boc face front comun cu Elena Udrea

0 233

Liderul PD, Emil Boc, a iesit la rampa pentru a lua apararea colegei sale de partid Elena Udrea.


Boc si-a exprimat convingerea ca “blonda de la Golden Blitz” n-a mintit in legatura cu biletul pe care Calin Popescu Tariceanu l-ar fi transmis lui Traian Basescu in legatura cu dosarul Rompetrol.


Liderul PD afima ca o cunoaste foarte bine pe Elena Udrea si este convins ca ea n-ar face afirmatii false in public. El mai spune ca dezvaluirea n-a fost regizata si nu s-a urmarit in vreaun fel daramarea lui Calin Popescu Tariceanu. Pur si simplu ea s-a enervat datorita discutiei in contradictoriu cu Domnul Petrovici si a scapat respectiva acuzatie.


“Si-ar face un mare deserviciu daca biletul n-are exista”, a afirmat Boc in sustinerea colegei sale.


Atitudinea lui Boc, dincolo de pozitia PD fata de declaratiile Elenei Udrea are si semnificatia undei verzi de la Cotroceni: dati-I inainte cu biletul ca aprins! Chiar daca biletul nu apare, imaginea lui Tariceanu a avut de suferit, pe cand Presedintele e bine mersi, la distanta de scandal. Daca el spunea ceva de bilet pica prost, unu pentru ca spunea abia acum, doi fiindca biltul si-a dovedit eficienta si trei fiindca parea un ranchiunos si spargator de Alianta. Asa, cu Udrea la inaintare el e la adapost de critici.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.