Emil Boc este pesimist in legatura cu rezultatul motiunii

Emil Boc este pesimist in legatura cu rezultatul motiunii

0 55


Liderul PD Emil Boc se declara pesimist in legatura cu motiunea de cenzura anunta de PSD. El este convins ca PSD va face in asa fel incat motiunea fie sa nu se depuna, fie sa nu treaca.


Boc nu crede in seriozitatea demersului facut de social-democrati, considerand ca PSD doreste doar o negociere cu guvernul si nimic altceva.


“Intentia PSD de a depune o motiune este doar o forma de santaj la adresa PNL, pentru pozitii guvernamentale sau administratia locala si pentru fonduri suplimentare. Daca o vor depune, cu siguranta singurul scop pe care il au este acela de a accede la putere, daca o vor depune sunt convins ca 30 de parlamentari PSD vor fi in strainatate, 20 vor fi bolnavi, 10 nu vor vota, astfel incat motiunea sa nu treaca”, a spus Boc.


Poate fi si aceasta o varianta, intrucat, la Bran, o serie de politicieni cu greutate din PSD si-au manifestat intentia de a ocupa anumite functii. Ministerele vizate sunt cele cu vizibilitate in randul cetatenilor, unde masurile luate se rasfrang direct asupra acestora: ministerul muncii, ministerul educatiei, ministerul agriculturii. De asemenea, social-democratii ar vrea un post de vicepremier si sefia SIE.


Temerile PD s-ar putea confirma. Oameni cu greutate din PSD, de pilda Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc sunt impotriva motiunii, intrebandu-se, pe buna dreptate, ce se intampla daca motiunea trece. Chiar si unul dintre sustinatorii demersului, Victor Ponta s-a intrebat, retoric, la Bran ce vor face in eventualitatea ca le iese. Cei mai prundenti din partid isi doresc doar intrarea la guvernare, alaturi de PD sau de PNL, nu are importanta, considerand ca daca vor guverna macar sase luni, vor creste in sondaje cu tot atatea procente. Nu mai e mult si ne vom dumiri cum sta treaba cu motiunea.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.