Emil Boc cu sustinerea a 33 de presedinti PDL

Emil Boc cu sustinerea a 33 de presedinti PDL

0 100

„Am sustinerea a 33 de presedinti de organizatii PDL”! Iata una dintre cele mai triste declaratii a lui Emil Boc care a pierdut sustinerea romanilor (sub 10%), ramand doar cu cea „declarativa” a colegilor din guvern sau a sefilor locali de partid cu „obligatii” la matelotul de la Cotroceni.

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, la Targoviste ca are sustinerea a 33 de presedinti de organizatii PDL din tara, a majoritatii parlamentarilor, primarilor de resedinte de judet si presedintilor de consilii judetene ai PDL. „Am avut ocazia si placerea in acelasi timp ca aici la Targoviste sa imi prezint, impreuna cu colegii mei, motiunea pe care o voi depune in luna mai pentru presedintia PDL „Romania puternica, Romania dreapta”. E vorba de o echipa, e vorba de o familie a PDL-ului. Candidez pentru presedintia PDL pentru ca am crezut si cred intotdeauna in echipa PDL. Am alaturi de mine sustinerea a 33 de presedinti de organizatii PDL din tara, sustinerea de la majoritatea parlamentarilor, a majoritatii primarilor de resedinta de judet, a majoritatii presedintilor de consilii judetene”, a precizat Emil Boc, la finalul prezentarii, la Targoviste, a motiunii cu care candideaza la sefia PDL.

Emil Boc a enumerat si principalele obiective pe care si le-a propus, subliniind ca in echipa PDL isi au locul si cei care sustin alte motiuni.
„Asta inseamna ca exista o sustinere a unei echipe pentru a conduce in continuare PDL si de a obtine obiectivele pe care cu totii ni le-am propus: cresterea economica a Romaniei, modernizarea partidului, castigarea urmatoarelor alegeri si continuarea guvernarii impreuna cu actuala coalitie. Sunt lucruri simple de spus, sunt lucruri dificil de realizat, dar cu actuala echipa PDL putem sa castigam aceste lucruri. Cand spun actuala echipa PDL ma refer la faptul ca fiecare coleg, indiferent ca este dintr-o motiune sau alta, isi are locul in echipa PDL. Eu nu candidez impotriva cuiva, eu candidez pentru PDL”, a sustinut Boc.

Prezenti la Targoviste alaturi de Emil Boc, care si-a prezentat motiunea cu care candideaza pentru un nou mandat la sefia partidului, au fost Elena Udrea, Roberta Anastase, Traian Igas, Ioan Oltean, Mircea Andrei, Valentin Calcan, Florin Popescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.