Elogii straine la adresa FOTE 2013

Elogii straine la adresa FOTE 2013

0 88
FOTE 2013 a starnit reactii foarte favorabile in publicatii si pe site-uri internationale specializate in sporturi olimpice. Modul de organizare a Festivalului Olimpic al Tineretului European este elogiat de inalti oficiali, care apreciaza eforturile depuse de organizatori. Presedintele COSR, Octavian Morariu l-a felicitat pe presedintele comitetului de organizare al FOTE pentru spiritul de invingator pe care l-a insuflat tuturor.
La finalul catorva luni bune de eforturi de pregatire a infrstructurii si dupa o derulare fara cusur a competitiilor in care s-au intrecut cel mai mare numar de sportivi din intreaga istorie a FOTE, elogiile curg la adresa organizatorilor Festivalului Olimpic al Tineretului European. Pe site-ul oficial al comitetului olimpic european este reprodusa o declaratie a Presedintele Comitetului,  Patrick Hickey, care s-a aratat  extrem de impresionat de organizarea si calitatea festivalului.
Presedintele Comitetului Olimpic European, Patrick Hickey, si-a exprimat, de altel, impresiile foarte favorabile Brasovului si Romaniei inca in timpul Festivalului, pe care l-a punctat cu nota 8, in conditiile in care a recunoscut ca nota 10 este imposibila la acest nivel. Si Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic Roman, a laudat si a transmis mulumiri speciale comitetului de organizare al FOTE condus de primarul Brasovului. Printr-o scrisoare oficiala trimisa lui George Scripcaru, Morariu ii multumeste personal pentru „determinarea cu care a facut lucrurile sa se miste in directia corecta si spiritul de invingator pe care l-a insuflat celor cu care a lucrat cot la cot”.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.