Elodia Ghinescu nu este moarta oficial

Elodia Ghinescu nu este moarta oficial

0 48

Ieri pe 12 decembrie, Elodia ar fi trebuit declarata oficial moarta, insa, din cauza unei erori materiale, mai sunt necesare alte 15 zile pentru a se putea elibera certificatul de deces. Sentinta poate fi atacata cu apel.
Instanta a stabilit in noiembrie anul acesta, ca Elodia a murit pe 30 august 2007. La redactarea sentintei insa, s-a produs o eroare materiala. S-a corectat, iar hotararea, in forma corecta, s-a trimis mamei Elodiei. De la primirea actului, potrivit legii, trebuie sa treaca doua saptamani pentru a se putea elibera certificatul de deces. Pe 5 decembrie, Judecatoria Brasov a dispus indreptarea erorii din considerentele sentintei. Noul act s-a trimis apoi, partilor interesate. Sentinta poate fi atacata cu apel.
Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, crede ca certificatul de deces al Elodiei este vital in dosarul de omor. „S-a ajuns la incadrarea de omor deosebit de grav, deoarece se presupune ca domnul Cristian Cioaca a transat cadavrul Elodiei. In functie de rezultatul cercetarilor, incadrarea juridica poate fi schimbata”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.