Eliminarea Romaniei din UE – slogan olandez europarlamentar!!

Eliminarea Romaniei din UE – slogan olandez europarlamentar!!

0 115

Seful Partidului pentru Libertate din Olanda, Geert Wilders isi face o inedita campanie pnetru a accede in PE: vrea nici mai mult nici mai putin decat desfiintarea PE (de ce mai candideaza?), reducerea Comisiei Europene la un singur comisar si, punctul forte al campaniei, excluderea Romaniei si Bulgariei din UE. Adica, vezi Doamne, toate necazurile s-ar trage din aderarea Romaniei si Bulagariei, cand, de fapt, treaba e cam invers: banci precum ING au facut potlogarii imense, au cumparat “afaceri” la cheie de la bancile falimentare americane, umfland profiturile fictive si plecand cu comisioane groase, cat se poate de reale, din banii romanilor, mega firmele care incaseaza sume fabuloase din activitati absolut inutile, cu nume gen X&Y, vin din vest, inclusiv din Olanda si exemplele ar putea continua. Ba mai mult, prostii de noi ne imprumutam de sume uriase, pentru a salva bancile austriece sau mai stiu eu de care. Cine poate garanta ca totusi banii nu pleaca la firmele mama? Pleaca, se transmit oficial regrete, se analizeaza cauze, si totul se inmoaie…
Revenind la Partidul pentru Libertate din Olanda, interesant este ca propunerile sale sunt luate foarte in serios de olandezi, care sunt dispusi sa voteze acest partid in PE, adica sa-l trimita cu sila intr-un loc ce ar trebui, in opinia liderilor PVV desfiintat. Numarul alegatorilor de dreapta care se declara dispusi sa voteze cu Wilders a crescut de la 30 la 60%. In randul alegatorilor de dreapta moderati, numarul a crescut de la 13 la 23%. Dupa ce a cucerit un electorat putin instruit, PVV pare sa atraga acum oamenii cu studii superioare si persoanele care voteaza traditional pentru marile partide, toate în cadere libera acum.
Si ca tacamul sa fie complet, Wilders a propus ACORDAREA (sa nu confundati cu impozitarea de la noi) unei indemnizatii forfetare de 400 de euro fiecarui olandez. Finantarea acestei masuri ar fi asigurata, potrivit lui Wilders, mai ales prin retragerea trupelor olandeze din Afganistan si renuntarea la programe militare. In aceste conditii de sfidare a oricarui posesor de IQ > 1, am putea sa zicem ca ne lipsim noi bucurosi de asemenea colegi in PE! Dar deoacmdata ne razbunam si ii trimitem acolo pe EBA, pe Tribun si pe Razboinic. Wilders va fi spulberat!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.