Eliminarea pirateriei din turismul balnear ?

Eliminarea pirateriei din turismul balnear ?

0 94

Agentii de turism din statiunea Vatra Dornei i-au cerut, la sfarsitul saptamanii trecute, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, introducerea de reguli clare in clasificarea statiunilor balneare pentru eliminarea „pirateriei” din turismul balnear.
Potrivit presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, agentii din turism din Vatra Dornei s-au plans ministrului de pirateria din turismul balnear si au cerut reguli clare in clasificarea statiunilor balneare.
Flutur a spus ca acestia au aratat ca este nevoie de dotari specifice si personal calificat pentru acreditarea statiunilor balneare si ca nu se pot face statiuni balneare „cu o cada si un flacon de inhalant”.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a aratat ca aceasta situatie ar putea fi clarificata in cadrul sedintei Guvernului de miercuri.
Elena Udrea a participat, sambata, in Judetul Suceava, ca reprezentant al Guvernului Boc in calitate “nas”, cadorisind colegul de partid, Gheorghe Flutur cunoscut ca mare luptator impotriva aviara si cu rezultate bune in volumul voturilor aduse in batalia pentru Cotroceni. Cu acest prilej s-a semnat contractele de finantare a Proiectului de reconstructie a Cetatii de Scaun a Sucevei si a amenajarii Ambulatorului Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, promovate prin POR, dar si la deschiderea partiei de schi „Soimul” din Gura Humorului, construita printr-un program cu finantare europeana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.