Elibereaza banda sau trag!

Elibereaza banda sau trag!

0 79

Pare o replica dintr-un film, dar din pacate asa ceva se intampla pe strazile din Romania. Buletinele de stiri transmit din ce in ce mai des istorioare despre oameni impuscati, din motive mai mult sau mai putin ciudate.
Actorul de orgine romana,stabilit in SUA, Dan Nutu, a fost victima unui atac armat pe DN1. Un tanar nelinistit de 23 de ani, cu o masina zisa de fitze, a dorit sa faca pe interesantul. A facut tot posibilul ca actorul, aflat in fata lui, sa-I lase cale libera, ca doar vorba acee, “asa vrea muschii lui”. Actorul si-a vazut de drum cu viteza legala, nelasandu-l pe soferul din spate sa-si faca damblaua. Acesta, infuriat la culme, dupa ce i-a facut toate semnele posibile si care converg catre originile destinatarului s-a mutat pe alta banda, paralel cu Nutu, a scos pistolul si a tras. Logic, doar a fost impiedicat sa puna stapanire pe banda lui ta`su.
Actorul a sunat ingrozit la 112. „De 30 de ani, de c?nd locuiesc ?n America, n-am v?zut niciodata a?a ceva. Am crezut c? m? omoar?”, a declarat Nutu.
Politia l-a prins pe agresor, l-a amendat si i-a deschis dosar penal. Baietzasul va trebui sa dea explocatii privind arma cu gaz din dotare.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.