ELIBERATI RINGUL

ELIBERATI RINGUL

0 122

?


?


Caci incepe ultima repriza. Si va fi pumnul – nu xenofob – al unei stari de razboi necajit.


Va fi pumnul impotriva pupatorului de tigani nesimtiti, va fi pumnul impotriva acestei etnii care nu se incadreaza in societate pentru ca nu vrea.


Va fi pumnul impotriva unui Cioaba sau Iulian, niste regi si imparati de tot felul de bazaconii inventate de ei impotriva cursului normal al societatii romanesti. Va fi pumnul impotriva nesimtirii tot mai mari a intrgii sleahte. Inclusiv a conducatorilor de tara care, din varii motive, le canta in struna.


Datorita acestei etnii suntem blamati in Europa si avem sansa de a fi scosi din Uniune. Suntem priviti ca ultimele lepre – vezi cazurile Mutu si Chivu in Italia – si acest lucru ma doare.


Priviti puscariile pline de tigani. Priviti tiganii aflati in libertate, carand caramida penitenciarului in traista, ca pe un baston de maresal. Apropiati-va de ei ca sa nu mai aveti portofel. Intrati in vorba, ca sa fiti injurati. Nu le dati ce vor, ca sa fiti blestemati.


Acesta este tiganul. Si m-am saturat sa-l reintegrez pe banul meu. Asa ca pun problema altfel: ori va bagati – inclusiv Cioaba & gasca – mintile in viata ordonata spre munca pentru viitor, ori propun solutia finala.


Nu-mi doresc masacru, dar voi imbratisa idea legionara a disparitiei raului din radacina, daca altfel nu se poate.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.